Muž žil na americkém letišti tajně celé tři měsíce. Bál se letět domů kvůli koronaviru

Letiště v Chicagu mělo na tři měsíce nezvaného hosta
Zobrazit fotogalerii (2)
 

Pandemie koronaviru píše opravdu neuvěřitelné příběhy. Jeden z nich skončil po třech měsících na chicagském letišti. Američan Aditya Singh se totiž obával letět domů kvůli nemoci COVID-19. Nepozorovaně tak neopouštěl prostor až do chvíle, kdy se ho dva zaměstnanci letiště zeptali na občanský průkaz. 

Zvláštní věci se dějí v rámci koronaviru. Někteří věří, že jim Bill Gates dává do žil počítačový čip, někdo zase, že je koronavirus vymyšlená pohádka k ovládnutí světa, další zase rádi ohrozí staré lidi, jen aby si dali každý večer pivo a panáka. V USA samozřejmě najdeme také velké množství absurdních příběhů, ale ten, který po třech měsících skončil na letišti v Chicagu, je opravdu speciální… 

Bál se letět domů

Třicetišestiletý Aditya Singh přiletěl 19. října z Los Angeles a vzhledem k narůstající panice kolem pandemie koronaviru se rozhodl pro zvláštní způsob karantény, a to samozřejmě ze strachu o své zdraví. Muž z Kalifornie se tak na tři měsíce ubytoval tajně v prostorách místního letiště, kde si ho do tohoto víkendu nikdo nevšímal. 

Nezaměstnanému podivínovi se tak zázrakem povedlo přežívat bez toho, aniž by ho někdo na letišti zkontroloval. Zpráva na jednu stranu vykouzlila neuvěřitelný úsměv na rtech, ale také obavy o bezpečnost pasažérů, protože je možné nechat někoho beztrestně a bez povšimnutí žít na americkém letišti. 

Podle popisu reportéra Chicago Tribune je Aditya Singh vystudovaný lékař, bez jakéhokoliv kriminálního záznamu. Během zásahu se choval zvláštně, ale nekladl agresivní odpor při zatýkání. 

KAM DÁL: Sex symbol s geniálním mozkem. Nádherná Hedy Lamarr se proslavila jako herečka, ale také jako vynálezce