Perkausová vystavila tělo na Maledivách. Z toho se vám zatočí hlava

Eva Perkausová se narodila v Praze, dříve se věnovala modelingu
 

Od dětství sportuje a na jejím těle je to znát. Eva Perkausová vyrazila za teplem na Maledivy. A i když jsou obyvatelé ostrovního státu v Indickém oceánu zvyklí na všechno možné, takovou podívanou ani oni nemívají každý den. 

Primácká moderátorka si zatím nemůže vynachválit počasí. „Na Maledivách je počasí nevyzpytatelné. Může se tu přehnat bouřka na celý den, déšť na pět minut nebo nemusí padnout ani kapka vody. Zatím nám to vychází krásně,“ napsala na na svůj instagramový profil krásná blondýnka.

Je to prostě ráj

Není se čemu divit, že pochvalné komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. „Červená bohyně,“ zní jeden z nich. „Červená je na ženách opravdu nejvíce sexy,“ doplňuje další. A tak bychom mohli pokračovat ještě hodně dlouho.

Tohle opravdu není vorvaň...

„Maledivy, to je ráj podmořského světa a žraloků. A teď se tu prý vyskytuje také jeden tuleň,“ napsala si Perkausová k další fotce, kde leží na sluncem vyhřátém písku. Teda, jestli takhle vypadá tuleň...

Jelikož se Maledivy skládají z 1 196 ostrovů, z nichž je zhruba 200 obydlených, dá se očekávat "invaze" na ten, na kterém je momentálně Eva. Mimochodem, věděli jste, že Maledivy jsou nejplošší a nejníže položený stát světa? Při pohledu na Perkausovou se tedy o plochosti rozhodně mluvit nedá...

KAM DÁL: Trump z Bílého domu odcházel jako zlomený muž. Melania ve vztahu dominuje, říká odbornice na řeč těla.

Klíčová slova: