Slavný hollywoodský herec Burt Reynolds se dočkal pohřbu až po dvou letech. Rodina se sešla online

Burt Reynolds se odpočinku dočkal až po dvou letech
 

Burt Reynolds byl v Hollywoodu ikonou. Jeho charismatická tvář se objevila v nejednom úspěšném filmu či seriálu. I když zemřel před dvěma lety, opravdového pohřbu a uložení ostatků do hrobu se dočkal až nyní. Proč tomu tak bylo a jak se rodina sešla u této neobvyklé události? 

S pohřbem není kam spěchat, rozhodla se pravděpodobně pozůstalá rodina slavného herce Burta Reynoldse. Jinak si ani nejde vysvětlit skutečnost, že oficiální obřad, kde se nejbližší rozloučili s hvězdou filmového plátna, proběhl až dva roky po jeho smrti. 

Hvězda Hollywoodu zemřela ve svých 82 letech po několika zdravotních problémech jen jeden týden před natáčením nového filmu Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu, kde se měl představit po boku Leonarda di Capria a Brada Pitta. 

Příbuzní online

Na hřbitově Hollywood Forever Cemetery byl Burt Reynolds uložen tento čtvrtek. Členové rodiny se obřadu údajně sešli přes online aplikaci zoom, pravděpodobně kvůli bezpečnostním opatřením ohledně pandemie koronaviru. 

Jeho hrob je střídmý a obsahuje pouze jeho jméno. Na příští rok je připravena busta, kterou budou chtít pozůstalí odhalit na třetí výročí jeho smrti. Všichni doufají, že se bude jednat o veřejný obřad. 

Hned po jeho smrti totiž neproběhl oficiální pohřeb, ale bohoslužba na Floridě. Tehdy se nejbližší setkali tváří v tvář v hospůdce, kde si pustili krátký desetiminutový sestřih jeho nejvýznamnějších rolí. 

KAM DÁL: Socialistický podraz veksláků a číšníka. Kamarád do deště byl prvním akčním filmem svého druhu

Klíčová slova: