Rychlý 15minutový úklid s těmi správnými pomocníky

Robotické vysavače jsou skvělými pomocníky a lze vybírat z pestré škály výrobků
  |  Komerční sdělení

Uklízení nepatří většinou mezi činnosti, které by člověk dělal rád. Nicméně je to potřeba, abychom doma měli čisto a útulno. Ideální samozřejmě je, když si člověk doma udržuje pořádek a každý den udělá malou část. Díky tomu nemusíte na konci týdne trávit celý den uklízením. Na větší úklid budete potřebovat přibližně dvě hodinky i méně.

Co je psáno, to je dáno

Na začátku bude pro vás lepší, když si sepíšete seznam úkolů, které budete provádět každý den. Později to budete již dělat automaticky. Asi není nutné psát si na seznam úkoly, které děláte běžně, jako je mytí vany po menších dětech (případně po manželovi), nebo úklid drobků z pracovní desky v kuchyni.

Seznam se spíše týká úkolů, jako je převléci postel, utřít prach z horních částí nábytku a podobně. Díky tomu, že každý den uděláte dva až tři menší úkoly, nebudete muset na konci týdne obětovat celý den. Rozhodně bude lepší trávit jej s rodinou. Nejen psaní si úkolů vám usnadní úklid. Výrazně si ulehčíte, když si pořídíte ty správné pomocníky.

Pomocníci pro snadnější úklid

Mezi takové pomocníky patří bezpochyby vysavač. Jestliže si budete chtít práci zjednodušit ještě více, poohlédněte se po robotickém vysavači.

Robotické vysavače jsou skvělými pomocníky a lze vybírat z pestré škály výrobků. Některé dokonce hned i vytírají. Zatímco bude vysavač vykonávat svou práci, stihnete jiné domácí práce nebo si klidně skočíte do obchodu. Případně uvítáte čistou podlahu po návratu z práce. Pravdou sice je, že bývají dražší než běžné vysavače, ale za služby se prostě platí. Určitě se vám vyšší cena brzy vykompenzuje a nebudete litovat.

K dalším pomocníkům patří například i parní mop, pokud váš robotický vysavač nebude rovnou i vytírat. Jak už jsme zmínili, některé vysavače dokáží vyluxovat i vytřít. Takovýchto šikovných pomocníků dnes existuje spousty a výrazně tím šetří váš čas a energii. Úklid tak bude hračkou a zvládnete ho s přehledem do 15 minut.