Fotografie, která vzbuzuje dojetí. Tereza Brodská zavalena vlnou reakcí od celebrit

Tereza Brodská sdílela dojemnou fotografii rodičů na Instagramu
 

I herečka Tereza Brodská umí ovládat svůj účet na Instagramu. Nesdílí však fotografie toho, jak se koupe v ledové řece jako ostatní otužilci z řad celebrit, ale dojemnou fotografií zavzpomínala na vlastní rodiče. 

Na instagramovém účtu populární herečky Terezy Brodské se to hemží snímky domácích mazlíčků, záběry s přáteli herci, fotografiemi z procházek, ale občas také zabrouzdá v archivu, aby se s fanoušky podělila o hutnou dávku nostalgie. Jeden snímek hovoří za vše.

Máma a táta

Dcera slavných rodičů si rozhodně svoji úspěšnou kariéru nevybudovala jenom díky svému jménu. Matka Jana Brejchová a otec Vlastimil Brodský ji spíše vybavili geny, které následně zužitkovala v herecké dráze. Byť se rodiče snažili, aby ji od herectví odradili, její talent nakonec neudusili. Právě na ně si vzpomněla v dojemné fotografii na Instagramu, kterou vyndala ze šuplíku. 

V komentářích najdete příspěvky od Chantal Poullain, herečky Lenky Krobotové, Evy Decastelo, ale také z divadla Bolka Polívky. Všichni obdivně a dojemně tleskají. Ještě aby ne, když je to tak krásná fotografie. Posuďte sami.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Tereza Brodska oficiální (@brodskatereza)

 

KAM DÁL: Proč si hvězdu seriálu Slunečná nechce snoubenec vzít? Bendová si vzala silonky do sandálů a je to fakt síla