Cristiano Ronaldo doma nesmí dělat dvě věci, které jsou pro nás naprosto běžné. Zakázala mu to partnerka

V roce 2020 se stal třetím sportovcem a prvním fotbalistou, který ve své kariéře vydělal v přepočtu přes miliardu amerických dolarů
 

Přesto, že si v Juventusu Turín vydělá v přepočtu více než 28 milionů korun týdně, jeho partnerka Georgina Rodriguezová si na portugalského fotbalistu sem tam postěžuje. Ale spíš jen v žertu. Ono není příliš důvodů cokoli řešit, když máte na všechno služebnictvo. Přesto kráska, se kterou je Portugalec od roku 2016, prozradila některé zajímavé perličky z jejich domácnosti.

Ronaldo vyhrál nespočet titulů, pětkrát se radoval z triumfu v Lize mistrů, vydělává neskutečné peníze. Přesto není supermanem, jak prozradila jeho partnerka Georgina Rodriguezová v rozhovoru pro Sportweek. „Je skvělý táta, pozorný a milující. Obdivuji ho z mnoha důvodů. Ale nikdy ho nenechám měnit žárovky, to opravdu ne,“ směje se kráska, která předtím, než potkala hvězdného fotbalistu, prodávala v obchodě.

Vařit? Ne, to on nebude

Podle ní to ani není proto, že by byl Ronaldo úplně nešikovný. Ale stropy v jejich italském sídle jsou prý dvacet metrů vysoko. „Kdybyste byli Cristiano Ronaldo, měnili byste snad žárovky? Určitě ne. Ať dělá to, v čem je nejlepší,“ tvrdí Argentinka.

A doplňuje ještě jednu činnost, kterou Portugalec nikdy nevykonává. „Vařit nebude, proč také? Když přijde domů, chce mít jídlo na stole. Máme kuchaře, občas uvařím sama.“ Jinak se prý Georgina o vše postará. Tedy, jak se to vezme. Na úklid mají služebnictvo, na nákupy chodí jen výjimečně a tak dále. Takže ta starost je...no, nechme to být.

 

 

Styděla jsem se s ním cvičit

Rodriguezová jinak svého vyvoleného chválí, kudy chodí. „Hodně mě naučil, pomáhá mi a motivuje mě. Nakonec každý jsme odrazem toho, koho vidíme. A já vidím jeho. Vždycky jsem byla sportovně zaměřená, ale po jeho boku to získalo úplně jiný rozměr,“ rozpovídala se pro magazín Sportweek.

Georgina přiznává, že na začátku měla problém vedle Cristiana cvičit. A na výběr neměla, když jsou totiž v jejich rezidenci na Madeiře, mají k dispozici jen jednu tělocvičnu. „Hodně jsem se styděla. Ale trvalo to jen chvíli, teď s ním cvičím ráda.”

KAM DÁL: Miminko se koronavirem nakazilo v děloze matky, narodilo se mrtvé. Něco takového je hodně neobvyklé, říkají lékaři.