Dojemný vzkaz rodičům herečky Jitky Schneiderové. Loučení a slova, která vás povzbudí

Jitka Schneiderová se poprvé výrazněji zapsala do paměti diváků svou rolí ve filmu Samotáři
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Pandemie koronaviru uzavřela obyvatele do jejich okresů. Návštěvy rodiny jsou omezené na minimum, a tak pochopitelně přichází těžká doba, kdy se musíme smířit s odloučením s našimi nejbližšími. Populární herečka Jitka Schneiderová dojala svoje fanoušky srdceryvným vzkazem pro své rodiče…

Současná životní zkouška, která trvá už po celý rok, dopadá na všechny. Uzavřené okresy a minimum sociálních kontaktů přetrhává normální život na kousky. Své o tom ví také herečka Jitka Schneiderová, která na svém instagramovém účtu sdílela dojemnou fotografii se svými rodiči. Korunu všemu nasadila upřímným vzkazem, který každý musí pochopit a ocenit. 

Držte se!

“Jediná jistota v životě je změna... lovím v duši zbytky energie vidět a věřit, že ta změna půjde krok po kroku k životu bez omezení normálně se nadechnout, pracovat a žít!” Citovaný kousek vzkazu na sociálních sítích zaujal nejen její fanoušky. Jitka Schneiderová, která kromě hereckých dovedností ukázala dokonalé taneční schopnosti v televizní sérii Stardance. Tentokrát však místo tanečních kroků zaujala i zmíněným dojemným vzkazem, který dodává odvahu i obyčejným čtenářům. 

 

Samotáři a Stardance

Jitka Schneiderová se do povědomí veřejnosti dostala hlavně díky roli v kultovním českém filmu Samotáři Davida Ondříčka, kde hrála přítelkyni Saši Rašilova. Objevila se však i v televizních seriálech jako Pojišťovna štěstí, Letiště, Polda či aktuálně v serilu Anatomie lži. Vrchol popularity zažila v roce 2015, kdy se umístila na druhém místě v taneční relality show Stardance. O tři roky později se na konkurenční televizi Nova stala jednou z osobností, která vystupovala v populární show Tvoje tvář má známý hlas. 

KAM DÁL: Dětská celebrita, kterou chtěli lidé vyhnat ze země. Justin Bieber neunesl celosvětovou slávu