Nicolas Cage si dal houbičky se svou kočkou a myslel si, že je to jeho bratr. A volba jeho stravy je dost odporná

Od filmu Valley Girl používá příjmení Cage, aby se vyhnul protekci, neboť příjmení Coppola všem asociovalo jeho strýčka, režiséra Francise Forda Coppolu
 

Slavný hollywoodský herec Nicolas Cage se popáté oženil. Tentokrát je jeho vyvolenou o třicet let mladší Riko Shibataová, manželský pár měl podivný obřad v Las Vegas. Superstar doufá, že tentokrát konečně nevstoupí do stejné řeky a vztah vydrží. Na pováženou je ale už fakt, že jen pár dní předtím zrušil jiné manželství, které prý uzavřel příliš opilý na to, aby věděl, co dělá. Tak hodně štěstí, novomanželé!

Mohl mít na kontě už šest manželství, kdyby platilo i to, které uzavřel v Sin City. Jak ale píše web Daily Star „byl příliš opilý na to, aby věděl, co dělá“. Tak snad s tímto heslem nevstoupil i do pátého svazku s šestadvacetiletou Riko Shibataovou. Nejnovětší zvrat v jeho cestě je tak dalším dílem do mozaiky sedmapadesátiletého herce, který má divočejší život než akční hrdinové, které si zahrál.

Prsten letěl přes Tichý ocán

Každopádně úlety Nicolase nebyly nikdy normální a vymykaly se chápání. Dokonce ani vztah s novou paní Cageovou nebyl běžný. Poprvé ji viděl loni v únoru, pak je ale rozdělil covid. Takže se vídali jen na sociálních sítích a pomocí aplikace FaceTime. On totiž žil v Nevadě a ona v Japonsku.

Přesto jí nechal doručit zásnubní prsten s černým diamantem a kurýra ho nechal doručit tisíce kilometrů přes Tichý oceán. Souhlasila. Asi láska jako trám. A vůbec jí nevadilo, že její vyvolený se jen čtyři dny předtím oženil a má co dělat, aby sňatek zrušil.

Jídlo volí podle toho, jaký má sex

Ale ono to k hollywoodské hvězdě asi patří. V roce 2010 přiznal, že si dal se svou kočkou Lewis magické houbičky. „Pak jsme na sebe prý dlouhé hodiny zírali a já myslel, že je to můj bratr,“ přiznal listu The Guardian. Jindy zase vyprávěl, jak získal dvě kobry královské a pak je držel ve svém domě v teráriu. Injekce s protijedem byla prý hned vedle.

Sousedé příliš pochopení neměli. Cage jim ale prý vysvětlil, že jeho strava je založená na páření zvířat. „Volím jídlo podle toho, jak mají tato zvířata sex. Takže nejím vepřové a tak. Drůbež je fajn, kuřata taky.“ Nakonec asi uznal, že hadi jsou moc, tak je dal do zoo.

Lebka dinosaura i hrady v Evropě

Synovec Francise Forda Coppoly se od začátku 80. let objevil v přibližně 115 filmech. Má za sebou celou řadu akčních hitů i oscarových snímků. Vydělal celé jmění, liboval si v drahých a excentrických nákupech. Prasklá lebka v přepočtu za 6 milionů korun, chobotnice za 7 milionů, komiksová kniha za 3 miliony a tak dále. 

Kdysi vlastnil patnáct domů včetně kalifornského sídla za téměř šest miliard korun, luxusní bydlení v New Orlens, o kterém tvrdil, že je nejstrašidelnějším domem v USA. V Evropě vlastnil dva hrady včetně hradu Midfor v Somersetu. Bohužel ale "jaksi" zapomněl, že daně je třeba platit...i když je tedy teď spíš "chudým princem", na charismatu a jeho divokosti mu to nijak neubírá.

KAM DÁL: Pornohvězda se svlékla v íránském klipu. Tohle video v islámské zemi pobouřilo, vzkazují jí nepěkné věci.