Zdrogovaný řidič zdemoloval auto skupiny Poetika. Z videa z místa nehody mrazí

Tohle mohlo skončit opravdu ošklivě
 

Když jeli ve středu do Hradce Králové natáčet, zaparkovali členové skupiny Poetika a sotva vyšli z auta, naboural do nich v rychlosti 100 km/h dvacetiletý mladík. Podle umělců byl rozmazlený a nevychovaný. Jak se říká "povoláním syn". Naštěstí všichni přežili, nicméně nehoda si vyžádala pár pohmožděnin a šití.

Dvacetiletý řidič BMW jedoucí ve směru jízdy od ulice Na Brně k ulici Brněnská zřejmě podle prvotních informací nepřizpůsobil rychlost své jízdy a při předjíždění ohrozil řidičku jedoucí ve vozidle Honda Civic, která chtěla odbočit na parkoviště.

 

 

Taková ta klasická středa, když vystoupíte v Hradci s Eduard Rovenský a Daniel Hrdlička ze zaparkovanýho auta a ještě...

Zveřejnil(a) Ondřej Brejška dne Středa 10. března 2021

Pozitivní test na amfetamin

„Následně narazil přední částí vozidla do vozidla Honda Civic. BMW bylo vlivem nárazu odhozeno na parkoviště, kde narazilo do zaparkovaného vozidla Volkswagen Touareg. Při nehodě byla zraněna jak řidička vozidla HONDA CIVIC, tak tři lidé, stojící v době střetu u vozidla Volkswagen Touareg,“ potvrdila za policii por. Lucie Konečná.

Policisté na místě vyloučili provedenou dechovou zkouškou alkohol u všech řidičů. U jednoho z řidičů byl proveden test DrugWipe s pozitivním výsledkem na amfetamin.

KAM DÁL: Babiš bohatne, lidé umírají a smrtelný kolotoč může pokračovat. Vláda nemá zodpovědnost, devastace země jede dál.

Klíčová slova: