S Miss Global by si i Tarzan zaskotačil. Krásná Kokinečka v Mexiku předvedla silikony vytuněné tělo

Karolína a kamarádkou z České Miss Klárou Vavruškovou
Zobrazit fotogalerii (2)
 

Před pár týdny na Maledivách, teď v Mexiku. Vítězka mezinárodní soutěže krásy Miss Global Karolína Kokešová si užívá života plnými doušky. Do Střední Ameriky se podívala podruhé v krátké době, tenotokrát ne s kamarádkou, ale s maminkou. Ale ani v tomto případě nezapomíná zásobovat sociální sítě.

V Česku se naplno vrátila zima, lidé nemohou pomalu ani na krok a při pohledu na Instagram blednou závistí. Nebo alespoň někteří. A pak nemají daleko ke komentářům, nad kterými zůstává rozum stát.

Kokinečka zůstává v pohodě

Karolína Kokešová si také musela přečíst mnohé (pokud se tedy zajímá o komentáře pod svými příspěvky). Jedna, možná bývalá obdivovatelka, jí dokonce přála, aby se nakazila nemocí covid-19. Člověk žasne. Se sexy Kokinečkou to ale zřejmě nic neudělalo. A to je dobře. 

Jinak bychom totiž nemuseli vidět její tělo vytuněné silikonovými ňadry, jak ho předvádí v mexickém Tulumu. „Ztracena v džungli,“ napsala si ke snímkům II. česká vicemiss z roku 2019. 

 

 

Jane by měla smůlu

Sedí to parádně, možná i Tarzan by nechal Jane na pospas divokým zvířatům a raději by si zaskotačil s Karolínou. Nedivíme se mu. Mexičané jsou už určitě zvyklí na různé turisty, Karolína však i pro ně musela být jako zjevení.

KAM DÁL: Ivanka Trumpová se chystá na vstup do velké politiky. Guvernérka, viceprezidentka otce, nebo rovnou útok na Bílý dům?