Slavná zpěvačka otevřeně o znásilnění drogovým dealerem. Tu noc jsme málem zemřela, tvrdí Demi Lovatová

Zpěvačka Demi Lovatová se otevřeně vrací k šíleným traumatům minulosti v dokumentu Demi Lovato: Dancing with the devil
 

Velmi otevřeně se ke své minulosti vrací populární americká zpěvačka Demi Lovatová. V dokumentu, který nese podtitul Tanec s ďáblem, se veřejně odhaluje ze svých chyb a traumat zdarma skrze internetový portál Youtube. 

Dojemný dokument Demi Lovatová: Tanec s ďáblem v současnosti drtí internet. Populární zpěvačka a herečka, která se do širšího povědomí dostala v roce 2008 díky roli v televizním filmu Camp rock, se otevřeně vrací ke své děsivé minulosti. O tom, že sláva a úspěch automaticky neznamená štěstí, se přesvědčí každý, kdo se na tento dokument podívá. 

Znásilněná a předávkovaná

Miliony prodaných desek, umístění na předních příčkách hitparád a zářivá kariéra před nosem. Demi Lovatová však mohla skončit jako mávnutím strašidelného proutku. „Nejen, že jsem se předávkovala. Byla jsem zneužita,“ říká 28letá žena ve filmu o noci z července 2018, během níž řekla, že téměř zemřela.

V dokumentu vystupuje i její kamarádka Sirah Mitchellová, ta vzpomíná, že Lovatová dostala osudnou noc heroin smíchaný s fentanylem. „Dealer ji záměrně předávkoval a nechal ji v podstatě mrtvou,“ říká Mitchellová o dealerovi v šokujícím dokumentu.

„Když mě našli, byla jsem nahá, modrá.“ říká Lovatová. „Když jsem se probudila v nemocnici, zeptali se, zda jsme měli pohlavní styk. Byl tam jeden záblesk, který jsem měla před sebou. Vzpomněla jsem si, jak je ten muž nade mnou, a řekl jsem ano,” vrací se k traumatické zkušenosti, kdy ji zmíněný dealer poté, co se předávkovala, ještě znásilnil s tím, že ji k tomu pokládal za mrtvou. 

Demi Lovatová se také svěřuje s tím, že po této zkušenosti měla vleklé zdravotní problémy. Konkrétně se jednalo o tři mrtvice a infarkt, což vedlo k poškození mozku. Dokument odhaluje tenkou linku, na které se úspěšné americké hvězdy občas procházejí. Hlavní zprávou pro diváky je upozornění na rizika spojená s drogovou závislostí. 

KAM DÁL: Čínský hotel s ledními medvědy. Výhled z každého pokoje na malý výběh kritizují nejen ochránci zvířat