Módní čepice - jaké pokrývky hlavy budou vládnout letos na jaře?

Jarní čepice by měla chránit vaši hlavu před sluncem a větrem, a proto budou vhodné klasické čepice z bavlny a lehké klobouky z přírodních tkanin
  |  Komerční sdělení

Konečně přichází jaro, s ním schováme do skříní zimní bundy a kulichy, vytáhneme naopak krátké sukně, kalhoty, trička, tílka a topy a také stylové pokrývky hlavy. Jaké pokrývky hlavy budou vládnout letos na jaře?

Pokrývky hlavy pro letošní jaro

Pokrývky hlavy dominují nejdůležitějším trendům: od dámských klobouků, přes streetwearové klobouky až po stylové modely, nezapomeňte ani na další módní doplňky, jako jsou sluneční brýle, trendy barevné korálky, šály. Ty si můžete uvázat kolem krku i nonšalantně na hlavu.

Jarní čepice by měla chránit vaši hlavu před sluncem a větrem, a proto budou vhodné klasické čepice z bavlny a lehké klobouky z přírodních tkanin. Zajímavé budou sportovní a casualové čepice v jasných barvách pro ženy s originálním doplňkem v podobě kamínků, vlněných květin nebo elegantních stužek. Budou perfektně zapadat do jarních stylizací s elegantním vlněným kabátem, klasickým trenčkotem nebo koženou bundou ramones.

Modely se štítem, klasické čepice nebo lehké klobouky určené k nošení na jaře jsou vyrobeny z přírodních tkanin, jako je bavlna a len. Plátěné jarní klobouky jsou nejlepší volbou, protože jsou prodyšné a vzdušné. Pokud hledáte dokonalý model klobouku pro teplejší měsíce, zkontrolujte informace uvedené na štítku od výrobce. Na trhu existuje mnoho modelů pánských a dámských pokrývek hlavy, které jsou určeny pro jarní a letní nošení.

Nestárnoucí kšiltovky

Mladí lidé rádi na jaře sáhnou po kšiltovkách sportovního střihu, které mohou být vyrobeny z bavlny, manšestru nebo sametu, což jim dodává eleganci.

Baseballová čepice, kterou dnes známe, byla vyrobena v USA v roce 1954. Jak název napovídá, čepice byla navržena pro hráče baseballu a jako první ji nosili hráči amatérského týmu amerického fotbalu The Brooklyn Excelsiors. Zpočátku měla čepice malý kartonový štít, který chránil oči hráčů před silným sluncem, a nebyla vybavena nastavitelnou sponou. Specialisté na propagaci umístili na čepici maskota, logo nebo název týmu a její barva odpovídala barvám týmu.

Sportovní kšiltovka by měla být vyrobena ze speciálních, prodyšných materiálů. V široké nabídce prodejců najdete mimo jiné kšiltovky se vzdušnými bočními panely a umožňující únik vlhkosti. Věnujte pozornost typu střihu a materiálu, z kterého je kšiltovka vyrobena. Dámská verze se může mírně lišit od pánské, ale mnoho sportovních modelů je vyráběno jako unisex.

Vyberte si ideální model čepice

Originální pokrývky hlavy jsou nezbytnou ochranou proti chladu, dešti nebo slunci a módním doplňkem outfitu. Není divu, že se každou sezonu objevují nové, jedinečné návrhy, lákavé barvami, vzory a originálními tvary. Správně zvolená pokrývka hlavy by měla odpovídat nejen stylu, ale také tvaru naší tváře.

Pomocí čepice, klobouku, baretu nebo čelenky dokážeme napravit drobné nedokonalosti, zjemnit rysy obličeje nebo vylepšit jeho tvar. Díky tomu bude tvář vypadat krásněji a získáme sebedůvěru. Pokud chcete vypadat originálně, klobouk či čepice přizpůsobené tvaru vaší tváře je nejjednodušší způsob, jak zazářit. Součástí jarní skříně jsou také praktické a maximálně stylové čepice všeho druhu. A tvar obličeje bude nejlepším vodítkem pro výběr toho správného modelu.