Tajemství odhaleno. Hvězda, která bojuje se zákeřnou nemocí, ukázala svoji slavnou kamarádku

Selena Gomezová byla dlouho partnerkou Justina Biebera
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Herečka a zpěvačka Selena Gomezová odhalila na svém instagramovém účtu opravdové překvapení. Už deset let jsou velmi dobrou kamarádkou s další hvězdou americké pop-kultury Taylor Swiftovou. Kdo je vlastně jedna z nejpopulárnějších osobností dneška a s jakou nemocí musí válčit? 

Instagram je někdy plný překvapení. Profil Seleny Gomezové je jedním z nejsledovanějších na této sociální platformě, což dokazuje neuvěřitelných 217 milionů followerů. Herečka a zpěvačka, která začínala už jako dítě v pořadu Barney a přátelé a později u Disneyho seriálu Kouzelníci z Waverly, který i díky ní dostal dvě Emmy. Za svou krátkou kariéru stihla i několik filmů jako A zase jedna Popelka, Monte Carlo či Deštivý den v New Yorku. 

K tomu stihla vydat tři studiová alba a celosvětově prodala 7 milionů desek a 22 milionů singlů. Sečteno potvrzeno máme na sociálních sítích ikonu jedné generace, u které se zdálo, že už nemá čím překvapit. Stalo se tak…

Nejlepší kamarádka

Poslední fotografie Seleny Gomezové odhalila její velmi dobrou kamarádku, s kterou je v blízkém vztahu už deset let. Zpěvačka Taylor Swiftová, která v současnosti boduje s posledním albem, které dostalo i hlavní cenu při předávání Grammy, se dlouho držela v souvislosti v přátelství se Selenou zpátky. To už je minulost.

Selena Gomezová se v roce 2014 přiznala, že bojuje se závažnou nevyléčitelnou nemocí lupus. Ten ovlivnil i její pracovní vypjetí. V roce 2017 v důsledku tohoto onemocnění prošla transplantací ledviny.

K Taylor Swiftové se na fotografii připojila i domácí kočka a o tom, že jsou dobré kamarádky, už léta není pochyb. Instagramový post vzbudil obrovské nadšení. Posuďte sami... 

KAM DÁL: Slavná surfařka zemřela při tréninku na olympiádu. Nečekaně zasáhla přírodní katastrofa