Výbava pro děti – nejen pro ně a nejen na jaro

Máme kola, houpací sítě a vše na zahradu, venkovní hračky pro děti a potřeby pro turistiku…?
  |  Komerční sdělení

Všichni se těší na jaro. Na delší dny, na hřející sluníčko, na bující přírodu. Máme to tak zakódované: Jaro rovná se příchod nového. Stříhání ovocných stromků a jejich příprava na sezonu je započata, ale jsme i my připraveni na tuto cca sedm měsíců trvající „venku-je-fajn“ dobu? Máme kola, houpací sítě a vše na zahradu, venkovní hračky pro děti a potřeby pro turistiku…?

Každý, kdo má menší nebo větší zahradu, by měl mít zahradní domek. Ten, kdo ho má, ví, jaká je to fantastická věc. Nejenže nemusíte tahat sekačku z garáže nebo ze sklepa či technické místnosti, ale to samé platí pro květináče a truhlíky, letní polstry, potřeby na grilování a nafukovací bazén nebo třeba trampolínu. Když přichází jaro, přichází s ním i inventura věcí, které jsme zazimovali. Jestliže některé věci vyřadíte kvůli jejich ztrátě funkčnosti, nalomení, popraskání nebo zkrátka zastaralosti, nastává čas výběru nových. Dnešní prapodivná doba nám nedovolí jít věci si vyzkoušet, osahat a koupit. Je čas internetu, a tím pádem se vše kupuje v  e-shopech. Jeden z nich vám představíme a věřte, že tam nakoupíte vše výše zmíněné a ještě mnohem více. Ten e-shop se jmenuje Zuriel.

 

Vše na jednom místě

Ti, kteří mají děti, zajásají dvojnásob, protože taková komplexní nabídka produktů od koloběžek, přes houpací sítě a trampolíny, dětské stany, skluzavky a pískoviště až po bazény různých velikostí a čluny nenajdete téměř nikde. Společenské outdoorové hry, jako je pétanque, kuželky a kroket, lze také koupit tady. Polstry, podsedáky na židle nebo polstry na zahradní houpačky by potřebovaly výměnu? Není problém – jen si vybrat.

 

Místo pěti objednávek jen jedna

Často nakupujeme věci na zábavu pro děti i dospělé na různých místech. V nynější karanténě, kdy není otevřen žádný obchod vyjma potravin a domácích potřeb, oceníte, když potřeby pro zahradu, ale i papírnictví a školní potřeby, společenské hry, hračky, potřeby pro sport, fitness nebo třeba turistiku pořídíte najednou. A pokud vám chybí cvičení a posilovny, vyberte si z nabídky činek a závaží, posilovacích cvičebních pomůcek anebo třeba stůl pro stolní tenis a o pohyb máte postaráno. Místo pěti objednávek uděláte jednu a vše vám přijde najednou. Ještě váháte?