Zpěvák Peter Nagy a jeho pozitivní rána. Obklopen kočkami odmítá číst zprávy

Peter Nagy je nejen profesionální muzikant, ale také úspěšný fotograf
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Věk je jenom číslo, chtělo by se říct v souvislosti s narozeninami Petera Nagyho. Slovenský zpěvák se stále udržuje ve formě a ani v hudební kariéře nelení. Na svém instagramovém účtu přibližuje fanouškům vznik nového alba, ale dozvědět se zde můžete mnohem víc. 

Hned rok od prvního koncertu s kapelou Indigo v roce 1984 se podařilo Peteru Nagymu vyhrát anketu Zlatý slavík. Jeho bohémský život mohl začít. Dnes je čerstvě 62letý muzikant mnohem disciplinovanější a idol dívčích srdcí si i v pokročilém věku dává pozor na to, jak vypadá. 

Jen pozitivně

V jednom z příspěvku na oficiálním instagramovém účtu se Peter Nagy svěřuje s tím, jak si udržuje pozitivní náladu. „Říká se, že když začnete den něčím pozitivním, tak se celý den vydaří. Proto ráno nečtu zprávy, ale radši nakrmím studiové kočky,” píše populární slovenský zpěvák k fotografii ze studia, kde aktuálně pracuje na nové desce. 

 

Peter Nagy si stále udržuje image elegána, která je tvrdě podpořena jízdou na kole a pravidelným cvičením. Kromě toho odmítá cigarety a alkoholu holduje jen výjimečně, dopřává si rád dobrého vína. 

Soukromí pod pokličkou

Peter Nagy se kromě hudby věnuje také fotografování. V minulosti pracoval pro magazín Playboy a dokonce měl tu čest fotografovat oficiální portréty soutěžících pro soutěž Česká Miss 2007. Idol dívek a žen si však pečlivě střeží soukromí. Veřejnost je seznámena pouze s tím, že byl jednou ženatý a má syna Filipa. I jeho instagramový účet se kromě několika moudrých poselství soustředí výhradně na práci. 

KAM DÁL: Film, který ho stál život a rozum. Francis Ford Coppola během natáčení Apokalypsy málem spáchal sebevraždu