Stovky polonahých Rusů na sjezdovce. Šílený festival pro odvážné lyžaře se odehrává v Soči

Festival BoogelWoogel je nespoutanou zábavou na sjezdovce v Soči
 

Kdo má rád otužování a lyžování, měl by zbystřit. V ruském Soči se totiž i letos odehrává festival zvaný BoogelWoogel. Absurdní setkání polonahých lyžařů se ve zdejším horském středisku odehrává i během pandemie koronaviru a je to opravdu podivná podívaná… 

Víkend v ruském Soči patří lyžování. Kdo však očekává zástupy profesionálních sportovců, bude překvapen. Čtvrtým dnem se v olympijském areálu horského střediska Roza Chutor odehrává další ročník festivalu BoogelWoogel. Ten je charakteristický jednou nepřehlédnutelnou bizarností. Rusové vyrazili na lyže v plavkách… 

Polonahá sjezdovka

Už šestý ročník této podivné sportovní zábavy se odehrává i v době, kdy se v České republice nemohou sejít ani amatérští fotbalisté na hřišti. I v tomto kontextu působí fotografie z ruského Soči opravdu absurdně. Zábava, která je blízká hlavně exibicionistům a otužilcům, je přehlídkou žen v bikinách a mužů ve slipech. Oblibu má především u mladých lidí. Vše se odehrává čtyři dny v místě, kde se v roce 2014 konaly zimní olympijské hry. 

Festival však není jen o nahotě, ale lidé se zde účastní i dalších akcí a sportovních disciplín, které jsou pochopitelně spojeny s kostýmy a nejrůznějšími převleky. Sexy kráska skáče v plavkách na skokánku, polonahý starší muž se pokouší na lyžích klouzat po vodě a někteří tuto podivnou akci využili i ke svatebnímu obřadu. Jak jinak než na lyžích. 

Nespoutaná zábava ze Soči je v současném období jako okénko do zcela jiného světa. A kdo ví, třeba se někdo ze sjezdovky vydal oblečený jen v roušce či respirátoru. 

KAM DÁL: Od nevzhledné krabice k miliardám. První Apple je na první pohled k smíchu