Syn Phoebe z Přátel je velký fešák. Herečka s ním otěhotněla během natáčení slavného seriálu

Syn Lisy oslavil 23. narozeniny a popřály mu obě máminy kamarádky Courteney i Jennifer
 

Věděli jste, že představitelka Phoebe v seriálu Přátelé, kdy byla náhradní matkou pro trojčata svého bratra, těhotenství nepředstírala? Lisa Kudrowová totiž v době natáčení opravdu čekala dítě a kvůli zvratu v reálném životě herečky se upravoval scénář. 

Syn Julian se herečce narodil počátkem května 1998, jeho otcem je úspěšný podnikatel Michael Stern. Pár spolu další děti nemá, ale jejich manželství trvá od roku 1995. Aktuální fotku svého syna zveřejnila pyšná maminka Lisa (57) na svém instagramovém účtu právě v den Julianových 23. narozenin. Přála mu pomocí videohovoru a u postu se objevily komentáře třeba od dalších "Přátel" Jennifer Anistonové nebo Courteney Coxové. Svou gratulaci připojil i exmanžel seriálové Moniky filmař David Arquette. 

 

Těhotenství ve scénáři

Blonďatá hippie Phoebe se v době natáčení 4. série stala trojnásobnou matkou poté, co pomohla na svět trojčatům svému bratrovi Frankovi a jeho ženě. S ničím takovým původně scenáristé slavného seriálu, který se stal hitem americké televize NBC, nepočítali. Jenomže Lisa Kudrowová, představitelka volnomyšlenkářské krásky, v reálném životě otěhotněla. Skrývat rostoucí bříško se tvůrcům nechtělo, ale zároveň nemohli dopustit, aby se Phoebe stala matkou. Přesmyčka s náhradním rodičovstvím tak byla na světě a na tehdejší dobu (4. série se vysílala v roce 1998) to byl i v USA celkem revoluční počin. Když Phoebe v seriálu rodila trojčátka, měla břicho vycpané. Její syn Julian byl v reálném životě již nějakou dobu na světě. 

Julian Stern je mamince neskutečně podobný a zdědil po ní filmařské geny. Studuje režii na univerzitě a v minulosti se Lisa svěřila, že její syn seriál Přátelé příliš nemusí. A názor prý určitě  nezmění ani poté, co bude letos odvysílán speciální díl, natočený po 17 letech ve stejném obsazení, s názvem Friends Reunion. 

KAM DÁL: Masturbace jako zbraň v boji s rakovinou i depresemi. Ejakulace zase zmírňuje záněty.