Milionářka Adele se s otcem neusmířila. Při boji s rakovinou si vydělával jako kurýr

Adele svůj první vztah prožila s bisexuálem, který ji inspiroval k hudebním textům
 

Jedna z nejslavnějších zpěvaček světa, multimilionářka Adele, nedokázala napravit rozbitý vztah s otcem Markem Evansem. Ten se v posledních letech života živil jako kurýr a nyní zemřel na rakovinu. Dceru nedokázal přesvědčit k usmíření a nikdy tak ani neviděl svého osmiletého vnoučka. 

Autorka fenomenálního hitu Someone Like You se s otcem rozhádala na život a na smrt před deseti lety, kdy Evans promluvil o soukromém životě své dcery do médií. Řekl, že se Adele snaží tak zoufale hledat lásku, protože se nikdy nesmířila s tím, že ji v dětství opustil. To zpěvačku nesmírně naštvalo, zvlášť poté, co vše si v dětství kvůli jeho alkoholismu prožila. Od té doby spolu nepromluvili, a i když se Mark Evans všemožně snažil dostat u dcery odpuštění, zemřel téměř v chudobě a zcela osamocen. 

Blízcí rodině Adele svěřili deníku Daily Mail, že zpěvačku smrt otce zasáhla a je z ní otřesena. A to i přesto, že od roku 2013 věděla, že mu byla diagnostikována rakovina střev. Ještě ten rok se ji Mark Evans snažil vyburcovat k napravení vztahů, když jí přes média vzkázal: „Jen si přeji zpět svou holčičku. I když vím, že jsem pro ni byl v jejím dětství velmi prohnilý otec.“ Odkazoval tím na období, kdy denně vypil dva litry vodky a několik piv. „Takhle jsem pil přes tři roky a jen Bůh ví, proč jsem to období vůbec přežil,“ zavzpomínal pro The Sun, který přinesl informaci, že si v posledních letech i přes těžký zdravotní stav musel vydělávat jako kurýr. 

Adele byla vůči prosbám imunní

Do posledních dnů bydlel v Bridgendu, v malém pronajatém domě, a jeho měsíční plat nečinil více než pár set liber. Jeho přátelé svěřili, že měl ze zničeného vztahu s dcerou, která vydělává denně kolem 4 milionů korun, zlomené srdce. Přál si být pouze otcem své holčičce a dědou svému vnukovi Angelovi. To už se mu nesplnilo. I přesto, že dceři psal dopisy každý měsíc několik let a snažil se ji přesvědčit, že by pro ni dokázal být někým jiným, než jen "prohnilým" tátou, vstřícného kroku se od slavné zpěvačky nedočkal. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Adele (@adele)

 

Mark Evans zemřel jen pár dní poté, co Adele oslavila své 33. narozeniny a u této příležitosti uveřejnila na sociální síti galerii neretušovaných fotek s názvem "Thirty Free". Zřejmě jako odkaz na svůj status single, kdy je od rozvodu se svým manželem Simonem před dvěma lety stále nezadaná. Zda je to pravda, ukážou příští týdny. V poslední době byla totiž několikrát spatřena v doprovodu hollywoodského elegána Bradleyho Coopera, který je také single. Před rokem se totiž definitivně rozešel s matkou své dcery Ley, modelkou Irinou Shayekovou. 

KAM DÁL: Proč mají ženy lepší imunitu než muži a jakou roli hrají hormony? Lékař vysvětluje, jak můžeme zůstat zdraví.