Potvrzuje společná erotická fotka milostný vztah? Zcela nahá Nela Boudová na pláži s Janem Tunou

Herečka Nela Boudová si momentálně užívá dovolenou s jiným kolouškem, a to reportérem Janem Tunou
 

Jedna nahá fotka z dovolené může prozradit mnohem víc, než si zvěčnění přejí. Třeba, že herečka Nela Boudová a Jan Tuna spolu mají vztah, a bude jen těžko pouze v přátelské rovině. Určitě není úplně čerstvý a po jejich společné dovolené na Fuerteventuře a inkriminované fotce snad nebudou vzájemnou náklonnost nadále vyvracet. 

Herečka Nela Boudová se s Janem Tunou, bývalým televizním reportérem a nyní tvůrcem pořadu A dost, objevovala už během podzimních a zimních měsíců na fotkách ze společného otužování v řece Vltavě. Této oblíbeného kratochvíle českých celebrit se s nimi účastnilo několik dalších přátel, Jan se pokaždé koupal nahý a osoby zachycené na fotografiích zdobil spokojený úsměv z otužovacího procesu. Zdálo se, že jde o partu přátel, která se rozhodla učinit něco pro své zdraví během těžkých covidových měsíců. 

Když Jan Tuna zveřejnil na svém facebookovém profilu fotografii, na které stojí na pláži pod horami, opět zcela nahý a jeho intimní místa zakrývá jen ženské chodidlo, strhla se pod příspěvkem vlna komentářů. Jeden ženský se ptal, zda je Honzík zamilovaný, druhý mužský jestli není trochu exhibicionista, když na každé druhé fotce ukazuje jen lehce schovaný penis? Komu patří nohy, rozsekla koučka ze soutěže Tvoje tvář má známý hlas Linda Finková, která příspěvek okomentovala slovy: „Ta noha tam překáží. Pozdravuj ji ode mě.“ Pod její slova připsal zřejmě zasvěcený známý: „Nela má krásný nožky a vůbec celá je krásná!“

 

Jak jsme přišli na to, že jde o herečku Nelu Boudovou? Její sociální sítě jsou také plné fotek z dovolené na Kanárských ostrovech a navštívila ve stejných dnech stejná místa jako Jan. A velmi náhodné podobnosti si všimla i jedna z Honzových známých: „To je docela zabavny sledovat na sitich ruzny lidi, kteri jsou zrovna na stejnem miste, a skladat si to jak puzzle. A tebe je posledni dobou obzvlast potesujici sledovat. Preji vrcholne zazitky!“ Tuna jí odpověděl: „pozdravuje Te...“ 

 

Oba se již v březnu ukázali na zasněžených pláních v podivném objetí, kdy reportér herečce olizoval ucho. Tehdy Boudová milenecký vztah popřela a trvala si na tom, že jsou se zastáncem spotřebitelů pouze a jen přáteli. Možná proto, že je Tuna stále oficiálně ženatý. Erotická fotka z pláže a společná dovolená na Kanárském ostrově však na kamarádské povyražení bez dětí určitě neukazuje. 

KAM DÁL: Lucie Bílá už není nejprsatější česká zpěvačka. Krásná blondýna ji trumfne přírodními šestkami.