Jiří Langmajer se vrací na televizní obrazovky jako hokejový trenér Luboš Hrouzek

Jiří Langmajer slaví 55. narozeniny. Vrací se na televizní obrazovky v populární roli hokejového kouče
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Divadelní a televizní herec Jiří Langmajer slaví 3. června 55. narozeniny. Jeho pracovní náplň se vrací do normálu a dokonce už zažil i online trapas. Omylem se objevil nahý na sociální síti Instagram. Jízlivým komentářům učinil přítrž, je prý šťastný i s málem.

 

Jiří Langmajer byl věčně na roztrhání a času pro sebe měl vždy opravdu pomálu. V pandemii se ale všechno změnilo. Cestovní opatření mu zhatila natáčení v Thajsku.

Herec tak získal více času na objevování na sociálních sítí. To mu ale moc nešlo. Na Instagramu se postaral o pořádné pozdvižení. Objevil se tam úplně nahý. V komentářích pod příspěvkem se pak řešily především jeho míry. Herec tomu učinil přítrž a k videu připsal: „Mám malého pinďoura a jsem šťastnej.“ Poté ale video ze sociální sítě odstranil.

Jako by toho nebylo málo, někdo o něm při natáčení začal šířit pomluvy. Jeho žena prozradila, že o herci někdo rozhlásil, že má covid. Langmajer byl ale jen nastydlý, což potvrdily i výsledky testu. Celá situace mu hodně znepříjemnila jak pracovní, tak i soukromý život. Neustále musel něco vysvětlovat a dokazovat.

Poprvé v historii se stalo, že měl Jiří Langmajer méně práce než jeho žena. Ta novou situaci a hercovo zapojení do domácích prací ocenila. Pochvalovala si, že myje nádobí a stará se o zahrádku. 

Herečka a moderátorka Adéla Gondíková se tak stala živitelkou rodiny. Vše se ale pomalu začíná vracet do starých kolejí a mytí nádobí a okopávání zahrady tak nejspíše zase bude jen na ní.

Jiří Langmajer se vrací na televizní obrazovky jako hokejový kouč Luboš Hrouzek. Shodou okolností v době, kdy se v Lotyšsku koná hokejové mistrovství světa.

Ironií je, že kvůli hokejovému natáčení nemá herec na mistrovství ani náladu, ani čas. "Upřímně řečeno já už skoro tři měsíce točím Lajnu, téměř 12 a někdy i 16 hodin denně. A ta představa, že přijdu domů a pustím si televizi, kde bude hokej, je pro mě naprosto zoufalá. Mně stačí, když se zeptám, jak jsme na tom. A jak vím, tak jsme na tom dost šíleně," řekl pro deník Stars24.

 

Zdroj: Instagramový profil Jiřího Langmajera (@jirkalangmajer), Stars24

 

KAM DÁL: Malá Strana lehla popelem. Mohli ji zachránit, ale vzali nohy na ramena