Jaroslav Čejka prožil velkou lásku s vdanou Jindrou. Nakonec si na něj myslel i její manžel

Jaroslav Čejka prý začínal každé ráno nalíčením, cítil se tak prý zkrátka lépe
Zobrazit fotogalerii (4)
 

Celý život se staral o svou maminku, na nic jiného neměl pomyšlení. Přesto se málem stal součástí milostného trojúhelníku. Český mim Jaroslav Čejka, známý také jako Pan Slepice, slaví 22. července 85. narozeniny a jeho příběh je možná nejzajímavější ze všech v českém showbyznysu.

S maminkou si byli neuvěřitelně blízcí. Jejich vztah byl zvláštní, Čejka měl pocit, že jí osud něco dluží, a pokoušel se jí to vynahradit. Maminka totiž kdysi zůstala sama s ním a jeho starší sestrou. Celý život se o ni láskyplně staral a poslouchal ji.

Dokonce i když v roce 2008 získal cenu Thalie, tak musel mamince nahlásit, kam že to tedy jde, a ujistit ji, že opravdu nemíří do hospody. Paní tak o něm věděla téměř všechno. Je tu ale něco, co před ní celý život tajil...

Mamince nikdy něřekl, že je bisexuál

Čejka neměl problém hovořit o tom, že je bisexuál. S každým, kromě maminky. Koneckonců mu dala jasně najevo, že si nepřeje, aby si domů někoho vodil. Bylo samozřejmě jedno, zda půjde o muže či ženu. „Žárlila na mě a chtěla mě chránit,“ svěřil se Čejka v pořadu 13. komnata.

Velká láska

V době, kdy byl Čejka na vojně, se bláznivě zamiloval do Jindry Bočkové. „Byla Ostravačka, štíhlá a moc hezká. Chodila za mnou do kasáren. Pamatuju si taky, že měla takový hezký červený šaty," vypravěl herec v rozhovoru pro deník Aha!

Jindra sice byla krásná, ale také vdaná! Její manžel byl bývalý boxer a jednou je načapal, jak spolu spoře oděni nacvičují orientální představení.

Jindry manžel měl ale Jaroslava rád, tak se mu nic nestalo. Čejka se mu prý dokonce i líbil. Jindra ohledně toho vtipkovala, že z nich může být taková hezká trojka, takové moderní manželství.

Neví o světě

Nadaný komik, který celý život rozdával smích, zůstal ke konci své kariéry sám a bez peněz. Měl velké zdravotní problémy, přesto však, dokud jen trochu mohl, objížděl různá vystoupení, aby s penězi nějak vyšel. Dnes už je bohužel připoután na lůžko a o svém okolí vůbec neví. Slavný herec trpí Parkinsonovou a Alzhaimerovou chorobou.

Zdroje: 13. komnata, Aha!, stars24.cz

KAM DÁL: David Hasselhoff byl pěkný proutník. Všechny jeho manželky jsou si ale neuvěřitelně podobné.