Borhyová se svlékla do plavek a ukázala luxusní postavičku. Téhle kočce by málokdo hádal 43 let

Lucie Borhyová má syna Lucase Papadakise, který se narodil 11. prosince 2008, s Michalem Hrdličkou pak má dceru Lindu
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Cestování je kvůli pandemii koronaviru stále ještě obtížné. Ovšem celá řada Čechů vyrazila k moři, výjimkou samozřejmě nejsou ani známé tváře. Moderátorka zpráv televize Nova Lucie Borhyová okouzlila Kapverdské ostrovy. Při pohledu na ni se však člověk musí ptát, zda téhle kočce už fakt bylo 43 let?

Když se řekne Nova, většině lidí se asi stále vybaví jméno Lucie Borhyové. Není se čemu divit, je opravdovou stálicí. Na Nově začínala už v roce 1997 jako pomocná redaktorka, od té doby se několikrát stala její nejoblíbenější tváří. Zahrála si i v některých seriálech, jako je Ulice nebo Comeback.

 

 

Oba vypadají pořád stejně

Sympatická blondýnka jako by nestárla. Vypadá pořád téměř stejně (ostatně její moderátorský partner Rey Koranteng také). A tak je jasné, že i na sociálních sítích má celou řadu fanoušků, kteří dychtivě čekají na každou její fotku. Dočkali se.

Lucie pravidelně "provokuje" sexy snímky, za což ji lze jen pochválit. Když se však svlékne do plavek, zřejmě nikdo by jí nehádal 43 let. „Kočička, moc sluší,“ komentují dráždivé příspěvky na sociálních sítích nejen její fanoušci, ale i velké množství žen. 

 

 

Pravdou je, že Borhyová je fenomén. Málokdo se dokázal na výsluní udržet tak dlouho jako ona. A jak je vidět, stále má co nabídnout. 

KAM DÁL: Dívka si domů tajně přivedla Tibetskou dogu. Matka ji našla uprostřed obýváku, její reakce nepotěšila.