Dara Rolins šla do plavek a ukázala své chlouby. Není se čemu divit, že její fotku zneužily stránky s pornem

14. října 1980 byla vyloučena ze sboru, prý nebyla týmový hráč
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Ještě, že už se zase může cestovat nebo alespoň chodit k vodě. V první řadě je to v horkém létě fajn, za druhé se ale české krásky zase odhalují téměř v celé své kráse. Dara Rolins se svlékla do plavek a ukázala svoji excelentní postavu. A že je na co koukat!

Snad nikdo se nemůže divit, že Dara Rolins má na instagramovém profilu téměř 650 tisíc sledujících. Jasně, jde o známou osobnost. Navíc tam čas od času "šoupne" fotku, ze které se opotí i sněhulák. 

Kdy jindy se takto pěkně vyprsit?

„Ano, děvčata, kdy jindy než teď je na místě se takto pěkně vyprsit,“ napsala si zpěvačka k fotce z kategorie "schválně, jestli mi budeš koukat do očí". Rolins se pozastavila nad tím, že v zimě si ženy a dívky úzkostlivě hlídají každý kousek délky sukně i hloubku výstřihu. „A potom v létě chodíme po světě prakticky nahé.“

 

 

 

Možná vás teď napadlo, že je velká škoda, že Dara je nahá jen "prakticky". No, toho se už asi nedočkáme. Přesto, že by se v nějakém pánském časopise vyjímala moc hezky. Na 48 let vypadá opravdu fantasticky!

Na kanadském porno kanále

Faktem je, že Dara se nedávno objevila na jednom kanadském webu, který se zabývá pornem. Ovšem její fotka, která se vyjímala vedle kategorie "Nadržené babičky", byla zneužita. Pochází z jejího videoklipu s názvem Pena. 

 

 

 

„Hm, je to zajímavé. Ale upřímně? Je mi to dost jedno, mám jiné starosti,“ okomentovala to Rolins pro web Šarm. Má recht! Kdyby jí alespoň přiřadili je kategorii "Nadržená dvacítka"...

KAM DÁL: Jak na domácí utopence? Základem je kvalitní špekáček, trik v propíchnutí vidličkou.