Bendová je pružná jako dvacítka. Na pláži ukázala nadupaný dekolt, je to na ledovou sprchu

S bývalým manželem, hokejistou Václavem Bendou, za kterého se provdala v roce 2004, má dvě děti
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Zajíček Alice Bendové je šťastný muž. Michal Topol je sice o dvanáct let mladší než populární herečka, to ale vůbec ničemu nevadí. Možná právě naopak. Alice totiž k sexy tělu přidává ještě životní zkušenosti. Což je kombinace k nezaplacení.

Léto je samozřejmě vždycky obdobím shazování svršků. Na někoho je hezký pohled, na někoho méně. Alice Bendová rozhodně patří do té první skupiny. Přesto, že jí bude letos v listopadu už osmačtyřicet let, postavu má stále výbornou. A když se k tomu přidá její bujný dekolt, který vystavila i na dovolené v Itálii, je lepší její instagramový profil raději prohlížet pod ledovou sprchou.

 

 

Vysoké cíle? Nechci se zklamat

A recept? Možná jednodušší, než se zdá. „Tak dneska jsem vyběhla už v 6.45 a stálo to za to. Bylo nádherně a vzduch jako fík. Dala jsem 6,1 km, takže se chválím a zítra jdu zase, akorát si nedávám vysoké cíle, pak zklamu sama sebe,“ napsala si herečka na Instagram. Faktem je, že Bendová není žádný gaučový povaleč. 

A ono je to s tou postavou "snadné" a dost podobné tomu, jako když do sebe dívka na pohovce při sledování soutěže krásy láduje čokoládu a pláče, že nemá postavu jako modelky z televize. Zkrátka nic není zadarmo. „Žádné podpůrné prostředky neberu, jedu na čistou vodu a žvýkačku v puse,“ doplnila Bendová.

 

 

KAM DÁL: Trapasy paní Jany. Ministryně Maláčová si chtěla rýpnout do tenistky Kvitové. A opět jí unikly souvislosti.