Hollywoodský idol pomýšlel na sebevraždu. Komu chtěl Ashton Kutcher zachránit svým srdcem život?

Hollywoodský idol Ashton Kutcher má dvojče, které nemělo v životě tolik štěstí jako on
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Jeden z nejkrásnějších herců Hollywoodu Ashton Kutcher pomýšlel ve svém dětství na sebevraždu, aby svému nemocnému dvojčeti zachránil život. Na rozdíl od svého bratra se totiž narodil se zdravým srdcem a byl ochoten věnovat mu to své, aby přežil. Co vše nakonec obětoval exmanžel Demi Mooreové pro svého o pár vteřin mladšího sourozence, aby jej udržel při životě? 

Oblíbený herec, jehož postava milionáře byla pro seriál Dva a půl chlapa napsána po ukončení angažmá kolegovi Charlie Sheenovi, měl štěstí už při samotném narození. Ashton Kutcher předběhl o pár vteřin svého bratra Michaela a navíc mu byla do vínku dána krása i pevné zdraví. Mladšímu chlapci maminky s českými kořeny osud tolik nepřál. Na svět přišel s vadou srdce a i ve vzhledu za svým starším bratrem již odmala zaostával.

Uvažoval o dárcovství 

Přesto měli chlapci již od prvních dnů na světě silné pouto a to je pojí dodnes. S velkým štěstím, neboť v pubertálním věku bojoval nemocný Michael o přežití a silnější Ashton byl dokonce rozhodnut ukončit život vlastní, aby zachránil ten bratrův.

Na takový moment došlo v době, kdy bylo dvojčatům 13 let a Michaelova kardiomyopatie jej začala velmi významně ohrožovat na životě. Mladík potřeboval nové srdce a k transplantaci se okamžitě přihlásil jeho starší bratr. Naštěstí se jiné srdce, vhodné pro transplantaci, našlo od zemřelého dárce a Ashton zůstal naživu. 

Studoval biochemii, aby našel lék

Nad svým slabším bráškou držel Ashton ochrannou ruku odmala - vždy jej povzbuzoval, motivoval a snažil se jej láskou i péčí popohánět dál. Dokonce se po střední škole vydal na univerzitu se zaměřením na biochemii a byl rozhodnut zasvětit svůj život hledání léku na srdeční nemoci. Jenomže osud opět zakročil a nakonec poslal Ashtona na cestu do Hollywoodu, kde se mu podařilo nejen svým sexy vzhledem, ale i talentem pro komediální role prorazit. Svého bratra Michaela ale neopustil, pomáhal mu finančně a podporoval ho ve studiu na právnické fakultě

Krutá vražda partnerky

Ashton Kutcher měl po svém boku mnohé krásky, ve třiadvaceti mu jednu zabil několikanásobý vrah. Striptérka Ashley sice v tu dobu randila i s jiným muži, ale Ashton do ní byl blázen a věřil, že ji nakonec získá pro sebe. Dívka nakonec skončila se sedmačtyřiceti bodnými ranami jako oběť psychopata. O dost let později se herec oženil s tehdy již dávno zářící hollywoodskou hvězdou Demi Mooreovou, nyní má za ženu jinou kolegyni, krásnou Milu Kunisovou, s níž vychovává dvě děti.

 

 

Na svého bratra ale slavný herec nikdy nezapomněl a když o jeho osudu promluvil v televizní talkshow, i přes počáteční rozzlobení mu tím opět významně změnil život. Michael nechtěl, aby se vědělo, že má po dětské mozkové obrně, jež ho postihla ve třech letech, následky. Celý život má omezenou hybnost ruky, špatně slyší, nemluví se mu dobře a trápí jej i špatný zrak.

To vše se snažil před světem skrývat, ale hercův upřímný rozhovor mu pomohl se s jeho omezeními vyrovnat a přijmout je. Michael Kutcher doslova řekl, že mu tím jeho bratr konečně dovolil být sám sebou. Našel se ve své práci, kdy právně hájí děti s nemocí OCD (neurologickou obsedantně-kompulzivní poruchou), a stal se, ač nechtěně, významnou tváří mozkové obrny. 

Zdroj: National Enquirer, Hledání ztraceného času

KAM DÁL: Zemanova vyjížďka na člunu byla šaškárna a znevážení úřadu prezidenta. Pokud byl tedy při smyslech a nikdo ho nezneužil.