Krásné dcery českých celebrit dobývají showbyznys. Jsou krásnější než maminky?

Modelka Iva Kubelková s dcerou Natálií, která po vzoru své maminky dobývá přehlídková mola
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Jsou krásné. Ale spadlo jablko daleko od stromu, nebo jsou okouzlující po maminkách? Každý rodič si o svém dítěti myslí, že je to nejkrásnější a nejtalentovanější. Dcery slavných rodičů mají tu smůlu (nebo štěstí?), že to může posoudit veřejnost.

Tyto krásky jsou mnohem více než jen hezké tvářičky. Po rodičích zdědily neuvěřitelný talent a mají našlápnuto na svou vlastní hvězdnou kariéru.

Amelie Pokorná Zedníčková (16)

Její maminka je herečka Lucie Zedníčková (52) a s Amelií jsou si podobné jako vejce vejci. Obzvlášť nápadná je jejich podoba například v komedii Saturnin, kde si Lucie jako mladá zahrála roli Barbory. Amelie po své mamince ale zdědila nejen krásu, ale i herecký talent. Objevila se v seriálech, jako jsou Nevinné lži nebo Krejzovi.

Anna Slováčková (25)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@anna_julie_slovackova)

Anna je dcerou saxofonisty Felixe Slováčka (77) a herečky Dagmar Patrasové (64) a má neuvěřitelný hudební talent. Měli jsme možnost ji vidět hned v několika muzikálech, třeba v Krysařovi nebo Alence v kraji zázraků. I přes její nízký věk ji bohužel potkalo zákeřné onemocnění. Anička zjistila, že má rakovinu prsu, ze které se poté přes rok léčila a nakonec ji porazila.

Natálie Jirásková (16)

Krásná dcera modelky Ivy Kubelkové (43) dobývá přehlídková mola. Postavu a krásnou tvář má totiž po mamince. Jako modelku ji tak angažovala např. i známá módní návrhářka Beata Rajská.

Na přehlídce v Karlových Varech se dokonce Natálie promenádovala na stejném mole jako její maminka. Iva Kubelková je z toho, že Natálka kráčí v jejích šlépějích, nesmírně dojatá.

Sofie K. Filippi (23)

Herečka po mamince Gabriele Filippi (50) zdědila drobné rysy v obličeji a krásnou hřívu. Už jako dítě se objevila v seriálu Ordinace v růžové zahradě. V Růžovce si zahrála vnučku Jana Kanyzy (73). Dále jsme ji také mohli vidět například v seriálu Mordparta nebo v Rodinných vztazích. Role herečky ji i přes její raný úspěch neoslovila. Později se našla spíše v roli zpěvačky, přesněji tedy rapperky.

Valentýna Vojtková (19)

Dcera herečky Sabiny Laurinové (49) a zpěváka a herce Romana Vojtka (49) vystudovala klasický balet a poté dále pokračovala se studiem muzikálu na konzervatoři Jaroslava Ježka. Není tedy pochyb o tom, že se pomalu ale jistě vydává ve šlépějích svých rodičů. Ti ji v tom prý s nadšením podporují.

KAM DÁL: Grace Kellyová, Audrey Hepburnová, Elizabeth Taylorová a další: Jaké herečky 20. století jsou nejkrásnější?