Známá modelka bere od rodiny dalšího boháče. Budou žít ve třech i s její přítelkyní jako předtím se Smolíkem?

Zálešáková se hrdě hlásí k polyamory vztahům
 

Zase chlap od rodiny, tentokrát se dvěma malými dětmi. Srdci ale asi člověk neporučí. V roce 2007 se Daniela Zálešáková stala 2. vicemiss v soutěži Miss Czech Republic a začala randit s podnikatelem Josefem Smolíkem. Žili ve třech, spokojenou domácnost s nimi tvořila také Tereza Nguyenová. Ovšem nic není navěky...

Přestože ještě nedávno Zálešáková o Smolíkovi mluvila jako o budoucím otci svých dětí, byli zasnoubeni a užívali si ve třech exotické dovolené, tak z toho pravděpodobně nic nebude. Modelka a podnikatel se totiž rozešli, ona už randí s novým chlapíkem.

Novým mužem jejího života je podnikatel z Třince Marek Friedl. „Na měsíc a zpět,“ napsala si nedávno ke společné fotce na Instagramu. Zatím se však můžeme jen domnívat, zda si krásnou Terezu "vzala" Daniela s sebou i do dalšího vztahu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Daniela Zálešáková (@zalesakdaniela)

 

Má partnerku a dvě malé děti

Je logické, že Zálešáková lovila ve vodách byznysu, se Smolíkem si zvykla na vysoký standard. Paradoxně i tentokrát ulovila chlapa od rodiny, Friedl má totiž partnerku Petru a dvě malé děti. Dvakrát nevstoupíš do stejné řeky tak v jejím případě neplatí, i Smolík měl závazky, když odcházel k sexy brunetce.

Uvidíme, jak se to vyvine. Každopádně ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko může být ráda, že třeba Daniela během Miss se nezakoukala do ní. Putovat od chlapa k chlapovi spolu se svou milenkou...hm, to nechcete.

 

 

 

KAM DÁL: Dost nechutná domácnost Johnnyho Deppa: Výkaly v posteli, domácí násilí, krev po zdech i useknutý prst.