Bagárová, Pagáčová, Vítová a 3v1: Která slavná maminka má nejkrásnější těhotenské fotky?

3 v 1 - tři slavné influencerky porodily děti v posledních několika letech. Která má nejhezčí těhotenské fotky?
 

Snad každá žena si nechává na památku nafotit těhotenské fotky, aby měla období, kdy pod srdcem nosila své dítě, zachycené okem profesionála. Dělají to i celebrity a výsledky pak často zveřejňují na svých sociálních sítích. Které slavné mamince slušelo čekání na miminko nejvíce a která má ve svém albu ty nejkrásnější fotky? 

Za poslední dva roky se narodilo v českém showbyznysu mnoho dětí a my jsme pro vás vybrali několik slavných maminek, které se pochlubily i tím, jak vypadaly během těhotenství před objektivy profesionálních fotografů.

Iveta Vítová 

Nejčerstvější maminkou se v českém showbyznysu stala moderátorka zpráv na Nova TV Iveta Vítová, která před pár dny porodila své druhé dítě. Do rodiny přibyl chlapeček Matěj, na kterého si jeho sestřička Anetka počkala sedm let. Iveta zveřejňovala fotky z těhotenského období pravidelně na svém instagramu, a dokonce představila i srovnání záběrů s dcerou i se synem v bříšku. Profesionální fotky, které si nechala udělat jen pár dní před porodem, tak zveřejnila až po příchodu Matěje na svět. A jsou opravdu krásné! Bývalá Česká Miss z roku 2009 zvolila romantické obrázky, laděné do pastelových barev, a i když byla při focení již těsně před "rozsypáním", dala vzpomenout na doby, kdy patřila k vyhledávaným hvězdám domácího modelingu.

 

Monika Bagárová

Loni v květnu si nechala těhotenské fotky udělat zpěvačka Monika Bagárová. S partnerem Makhmudem Muradovem zavítala do vyhlášeného ateliéru fotografky Kači Novákové a v rekvizitách si nechali budoucí rodiče dcerky Ruminky pořídit romantické obrázky. Zpěvačce období, kdy svou holčičku nosila pod srdcem, moc slušelo a v sérii má i elegantní fotky, kde je sama s krásným bříškem v elegantním krémovém modelu. Rumia se narodila 14 dní po návštěvě fotografky a do jejího ateliéru už se vrátila o půl roku později i na vánoční focení s celou velkou rodinou své maminky. 

 

3v1 - Pártlová, Štíbrová, Arichteva

Oblíbená trojice vtipných kamarádek sladila narození svých dítek do několika let. Jako první porodila svého syna Nikol Štíbrová, a to před čtyřmi lety. Z malého Matese je dnes hvězda instagramu a jeho roztomilé hlášky baví přes 600 tisíc maminčiných sledujících. Nikol se mezitím rozešla s jeho tátou, provdala se za sympatického Petra a nedávno se jim narodil kluk Radovan. Rodiče mu přezdívají Mauglí. Zatímco v prvním těhotenství si hvězda internetu pořídila profi obrázky v rámci focení pro časopisy, v očekávání Radovana zavítala s partnerem Petrem a synem Matesem do stejného ateliéru jako Monika Bagárová. Sérii fotografií zveřejňovala Nikol na svém instagramu postupně a z fotek dýchá spokojenost, štěstí a radost z nalezení rodinné pohody a klidu. 

 

Na konci pátého měsíce těhotenství se nechala nafotit druhá členka 3 v 1, herečka Veronika Arichteva. Poznat, že jde o profi obrázky na Veroniččině instagramu, který sleduje přes půl milionu uživatelů, lze jen těžko. Herečka totiž postuje tak skvělé fotky, že většina z nich vypadá tak, jako by je pořizoval fotograf s profi okem i technikou. Syna Luku porodila Veronika loni v září a vzpomínek na jeho vývoj v bříšku má jen na sociální síti požehnaně. Navíc s tolika zábavnými popisky, že s nimi mohou 3 v 1 uspořádat soutěž ve vtipnosti. 

 

Jako poslední ze tří oblíbených influencerek rodila zpěvačka Martina Pártlová. Respektive její dcera Stella přišla na svět ve stejný den jako Nikolin druhý chlapeček, navíc ve stejné porodnici. Otcem holčičky je hudebník Josef Vařeka a zpěvačka si na toho správného chlapa do života počkala až do svých 42 let. Těhotenské fotky si nechali pořídit v ateliéru jako její kolegyně z 3 v 1 a mají v sobě nejen něžnost, ale i nadsázku a vtip, který k oběma novopečeným rodičům neodmyslitelně patří. Pokud to po nich podědí i Stella, budou s Matesem od Nikol za pár let dobrá dvojka. 

Bibi pod hladinou

Celebrit, které si nechaly svá těhotenská bříška zvěčnit, je samozřejmě nepočítaně. Vendula Pizingerová ukázala skvělou figuru při očekávání svého druhého syna Josefa ve 47 letech, s profi těhu fotkami se nikdy nepochlubila na svém profilu herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová.

Obrázky s bříškem jsou spíše z alba "ze života" a dávají vyniknout nadsázce, s jakou úspěšná umělkyně bere život. Její dcera Lola se narodila v březnu a na to, jak odpočívala ještě u maminky, bude mít třeba černobílou fotku v hodně artovém pojetí. Záběry pod vodou ve stylu glamour si nechala udělat herečka a porotkyně SuperStar Patricie Pagáčová. Ta dceru Bibianu porodila před prázdninami a fotky v elegantních šatech, vznášejících se pod hladinou, patří k těm nejoriginálnějším. 

 

Která z maminek má nejhezčí těhotenské fotky?

Veronika Arichteva
100% (1 hlas)
Martina Pártlová
0% (0 hlasů)
Monika Bagárová
0% (0 hlasů)
Patricie Pagáčová
0% (0 hlasů)
Iveta Vítová
0% (0 hlasů)
Nikol Štíbrová
0% (0 hlasů)
Celkem hlasů: 1

KAM DÁL: Nejkrásnější žena světa Karolína Kokešová prozradila, kam by si nikdy nenechala sáhnout. Nikdo se jí nemůže divit.