Nevíte, koho budete volit? Zjistíte to za pár minut

Volbiště je zcela zdarma, anonymní a pro využití základního volebního ringu není potřeba ani registrace
  |  Komerční sdělení

A jsou tu zas - volby! Jeden z nejzodpovědnějších úkolů moderní společnosti. Jak se ale rozhodnout správně? Politických subjektů je na výběr mnoho a orientovat se v nich dá i dobře informovanému člověku slušně zabrat. Co teď? Vyrazte hledat svého favorita na volbiste.cz.

Volbiště = bojiště?

Volbiště představuje moderní koncept virtuálního klání, který je částečně inspirován volebními kalkulačkami. Volbiště je však víc než jen volební kalkulačka. Tvorba otázek a odpovědí je výsledkem důkladných analýz aktuálních i dlouhodobých volebních programů jednotlivých politických subjektů a nesetkáte se zde jen s jednoduchými otázkami s možnostmi ano-ne-nevím. Naopak. Nejen otázky, ale i samotné odpovědi jsou totiž promyšlené tak, aby kladly důraz na rozdílné pohledy politických subjektů na různá témata. Zároveň je volbiště místem, které přináší ucelený přehled nezbytných, doplňujících a vysvětlujících informací, které vám, voličům, napomáhají k objektivnímu volebnímu rozhodnutí.

Jak to funguje?

Princip volbiště je založen na tzv. volebním ringu. Základní volební ring se skládá ze 30 otázek, které jsou rozděleny do 6 tematických sekcí: Státní zřízení, lidská práva a vnitřní bezpečnost; Zahraniční politika, vnější bezpečnost a obrana, Rozpočet, daně a podnikání, Systém sociálního a zdravotního zabezpečení, Místní rozvoj, infrastrukturní projekty a zemědělství a Vzdělání, kultura a sport.

Zodpovězení otázek vám zabere jen pár minut a vyhodnocení uvidíte okamžitě v podobě přehledného grafického znázornění vašich politických priorit.

S registrací nejdál dojdeš

Volbiště je zcela zdarma, anonymní a pro využití základního volebního ringu není potřeba ani registrace. Pokud však vnímáte stejně jako my, že je potřeba volit opravdu zodpovědně, nabízí se vám ještě rozšířený volební ring. Ten je dostupný po jednoduché registraci, která je rovněž zdarma a anonymní a díky které můžete zodpovědět dalších 15 otázek v každém z 6 volebních okruhů. Navíc budete mít možnost otázky přeskakovat a pak se ke svým odpovědím vracet. Uvidíte také průběžné vyhodnocení v jednotlivých tématech. Tím získáte přesnější výsledek svých volebních priorit a můžete tak směle s čistým svědomím k volebním urnám.

Klíčová slova: