Karla (47): S kolegou jsme to přehnali, manžel na to přišel. Řekl, že mi odpustí jen pod dvěma nechutnými podmínkami

Karlu doma čekal šok
 

Kdyby mohla vrátit čas, sedmačtyřicetiletá Karla by to s chutí udělala. Spousta věcí by totiž byla jinak. A kdo ví, s manželem by možná žila v naoko harmonickém vztahu tak, jak to bylo před tím osudným víkendem, kdy vyrazila na pracovní teambuilding.

S Pavlem už to roky nebylo nijak žhavé, žádná velká láska tak jako dřív. Ale respektovali se, vzájemně se uznávali a hlavně měli spoustu společných zájmů. Jejich okolí tak vlastně vůbec nepoznalo, že žijí v podstatě jako dva kamarádi. „Dá se říct, že jsme byli takoví lepší spolubydlící. Jako kdysi na koleji,“ usmívá se Karla.

K ničemu nedošlo. Jen trochu...

On dokázal vydělat peníze, ona se zase postarala o domácnost. Vyhovovali si. „Když jsem viděla, jak se některé páry hádají i po mnoha letech, tak jsem si říkala, že jsem vlastně šťastná. A byla jsem, ne že ne. Jenomže jsem udělala hloupost. A většinou to dopadne tak, že na tu největší pitomost dojedete.“

Karla se tak ve vyprávění dostala k onomu osudnému víkendu, kdy s partou z práce vyrazili do Kašperských hor. Měly to být pohodové dny, což se také vyplnilo. „S jedním kolegou jsme tak trochu flirtovali už dřív. A tady se nám to po pár skleničkách zvrtlo. Nespali jsme spolu, k ničemu nedošlo. Kromě líbání a trochy mazlení,“ vysvětluje blondýnka.

Udělala velkou chybu

Ještě, než dorazili domů, s kolegou si řekli, že to zůstane jen mezi nimi. Naštěstí je nikdo neviděl. Karla však udělala chybu, když si v kuchyni na stole nechala mobil s viditelným vláknem zpráv od svého "víkendového milence". A Pavel tak bez námahy zjistil úplně vše.

Kdo by však čekal, že bude scéna, spletl by se. „Byl v klidu. Zeptal se mě, jestli jsem si to užila. Popravdě jsem mu vše popsala, asi mi i uvěřil. Nijak to neřešil. Odešel, za hodinu mi přišla zpráva, že si vše musí promyslet a až dorazí, tak že si promluvíme.“

To, co chtěl, ji šokovalo

Pavel přišel po sedmé s tím, že je po večeři a jestli to tedy mohou probrat. „Čekala jsem nějaká ultimáta, ale nic takového. Šokoval mě však tím, že chtěl, abych kolegu přivedla domů a před ním se s ním vyspala. Když to udělám a po tomto aktu se do dalšího dne neosprchuji, odpustí mi a zůstane se mnou. Koukala jsem na něj jako opařená,“ vzpomíná Karla.

Ženě chvíli trvalo, než se vůbec zmohla na slovo. „Vynadala jsem mu, křičela jsem na něj, že je prase. On se ale jen usmíval. Od té doby jsme si nerozuměli. Po roce jsme se rozvedli. Asi to tak mělo být.“

(v příběhu je na žádost čtenářky změněno jméno, fotka u článku je pouze ilustrační)

KAM DÁL: Hanka (29): Manžel utekl, nechal mi obrovské dluhy. Nejhorší ale bylo, co provedl dětem, to udělá jen bezcitná hyena.