Roman Vojtek ukázal famózní postavu. Sdílejte, než to smažou, napsal herec. Kam se na něj hrabe van Damme v nejlepších letech

Roman Vojtek se vyučil seřizovačem obráběcích strojů a po vyučení také pracoval jako soustružník
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Táhne mu na padesátku, postavu by mu však mohl závidět kdejaký dvacetiletý frajírek. Roman Vojtek na dovolené v Chorvatsku a následně na Lipně ukázal namakané tělo a jeho manželka Petra má štěstí, že i ona vypadá famózně. Jinak by měla pořádný důvod k žárlení.

Jean Claude van Damme bledne závistí, Hollywood má zamotanou hlavu. Jak je možné, že jsme toho Čecha přehlédli, proč z něj není akční hrdina? Možná tak nějak v posledních dnech probíhají debaty producentů ve filmových studiích v Los Angeles.

No, dobrá, spíše ne. Jisté však je, že Roman Vojtek vypadá opravdu moc dobře a nějakého akčního klaďase či záporáka by si klidně střihnout mohl. Do velkých es tohoto žánru mu téměř nic nechybí.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Roman Vojtek (@roman.vojtek)

 

Dívám se na sebe a nemohu odtrhnout zrak

„Sdílejte, než to smažou. Vím, že IG všechny tyto neuvěřitelně sexy, hot, žhavé fotky maže. Chápu to, i já se už přes dvě hodiny na sebe dívám a nemůžu odtrhnout zrak. Nechtěl jsem to sdílet… ale z agentury mi psali, že musím! Že by byl hřích, připravit celý svět o ten pohled. Takže dobrou noc, žhavé sny,“ napsal si v nadsázce před pár dny na svůj profil.

Kdo ví, třeba opravdu některá z jeho fynanek žhavé sny měla, důvod by tu byl. „Romane jste sexouš. Koukám na Vás už přes 3 hodiny a nejde mi usnout,napsala jedna z nich. 

Dokonalý pár

Jeho partnerka Petra však rozhodně žárlit nemusí. Jak dokazuje jejich společná fotka z Lipna, ve čtyřiatřiceti letech by klidně mohla na přehlídkové molo.

 

 

Faktem je, že Karel Dvořák ze seriálu Vyprávěj je mimo jiné i muzikálovým hercem, což znamená velmi solidní fyzičku. V roce 2006 také zvítězil v prvním ročníku televizní show StarDance, když hvězdy tančí, což také není nic pro nějaká ořezávátka. 

KAM DÁL: Na horské dráze přišla o nohu: Tolik bolesti jsem nikdy nezažila, přesto jsem dnes neskutečně šťastná.