Kubelková zraje jako víno, čím je starší, tím je krásnější. Tyhle fotky mluví za vše

Ve druhém ročníku střední školy se přihlásila do soutěže Miss ČR a stala se první ViceMiss roku 1996
Zobrazit fotogalerii (2)
 

Hodně vody už uplynulo od doby, co se Iva Kubelková stala vicemiss České republiky. Konkrétně se psal rok 1996. Bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra nebo Martina Koloce ale dokazuje, že věk je jen číslo, které však nehraje žádnou zásadní roli. Alespoň v jejím případě to platí stoprocentně.

Pokud by se někdo divil, jak je možné, že Kubelková několikrát vyhrála různé soutěže o nejkrásnější ňadra, stačí se i dnes podívat na její aktuální fotky. Stále "to" tam je. Její postava je zkrátka pořád výstavní. Hádat jí 44 let může snad jen opravdový sensibil s nadpřirozenými schopnostmi.

 

 

Obě dcery jsou po mamince

„Tak já jsem to letos ještě nezapíchla,“ napsala si rodačka z Písku k fotce v plavkách, kterou si zveřejnila na Instagramu. Reakce na sebe samozřejmě nenechaly dlouho čekat. „Dělal jsem to samé, jen u toho tak božsky nevypadám,“ napsal jeden z jejích fanoušků. Co si budeme povídat, to asi málokdo.

Její partner Georg Jirasek je zkrátka šťastný muž. Na druhou stranu to má i svá úskalí. Jejich dvě dcery jako by totiž mamince z oka vypadly. A starší Natálie už jde také v jejích stopách, má za sebou módní přehlídky i spolupráci s prestižními klienty. Takže nebude dlouho trvat a známý umělec aby si pořídil zbrojní pas (pokud ho ještě nemá).

 

 

 

KAM DÁL: Bývalá Miss Švantnerová pobláznila Italy. Při procházce Milánem ukázala nahé tělo.