Ex Jaromíra Jágra se pochlubila s dokonalou postavou. Kopřivová vypadá chvíli po porodu skvěle

Veronika Kopřivová i po porodu vypadala naprosto fantasticky
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Bývalka hokejové hvězdy Jaromíra Jágra Veronika Kopřivová si na svůj instagram přidala fotky z opalování. Vypadá naprosto skvěle! To, že porodila na konci května, by hádal asi jen málokdo. Přesvědčte se sami!

Modelka a podnikatelka Veronika Kopřivová (30) se s Jaromírem Jágrem (49) rozešla v roce 2018 po čtyřech letech vztahu. Důvody rozchodu si ani jeden z nich nepřál komentovat, ale ze způsobu, jakým se o rozchodu Jágrova bývalka vyjadřovala, bylo jasné, že tím, kdo vztah ukončil, byla ona.

To, jestli to bylo kvůli urostlému modelovi Miroslavovi Dubovickému (29), komentovat odmítla. Už v době, kdy ještě s Jágrem randila, k sobě měli podezřele blízko.

Dnes spolu mají holčičku Ellu, která se páru narodila koncem května tohoto roku. Model byl prý na sále i mimo něj Veronice neuvěřitelnou oporou. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Veronika Kopřivová (@verunkakoprivova)

Modelka na svém instagramovém profilu se svými fanoušky, ale hlavně s ostatními budoucími maminkami sdílela tipy a triky, jak celý porod a hlavně období po něm zvládat a jak se dostat zpátky do formy. 

Poctivě se starala o to, aby na její postavě celé těhotenství zanechalo jen minimální stopy, a jak je vidět, podařilo se!

Mazání rostoucího bříška olejem růže přináší! Klíčem je podle modelky mimo neúnavné těhotenské a poporodní péče i nastavení mysli.

Ve svých příspěvcích na sociální síti radí ostatním maminkám, že není potřeba se bát. Starosti a stres jim prý jen uškodí. Těhotenství a mateřství je prý pro každou z nás zcela jiné a dá se zvládnou i bez problémů a s úměvem na tváři. 

KAM DÁL: Keanu Reeves: Po letech zármutku konečně našel tu pravou