Hrachovcová na přehlídce Fashion Week nezklamala. Jak vypadají její módní kreace?

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová se v módě nebojí zariskovat
 

Herečka Kateřina Kaira Hrachovcová zavítala na pražský týden módy a svým outfitem předčila všechna očekávání. Herečka svou vášeň a cit pro módu rozhodně neskrývá. Podívejte se, jak vypadají její další kreace.

Instagram Kateřiny Hrachovcové připomíná spíše módní katalog. Herečka na něm rozhodně nešetří fotografiemi zachycujícími její unikátní styl.

Na prestižní pražskou módní akci Kateřina překvapivě zvolila obyčejné džíny s ještě obyčejnějším černým tričkem, které doplnila výraznějšími černými botami na platformě a zdobenou čepicí. Nakonec se jí ale zdánlivý risk vyplatil, vypadala skvěle.

Jestli je něco, s čím se herečka rozhodně nebojí experimentovat, tak jsou to právě pokrývky hlavy a džínovina. Dokazují to její další příspěvky, kde opět vše bravurně sladila a džínovým materiálem rozhodně nešetřila.

Ač se to může na první pohled zdát jako špatný nápad, herečka se nebojí spárovat džíny s bundičkou ze stejného materiálu.

To, že celkový outfit nepůsobí monotónně a unaveně, zařizují doplňky. Opět tu nechybí čepice, tentokrát kšiltovka, protože se jedná o uvolněnější outfit na běžné nošení. Dále také můžeme vidět, jak monochromaticky laděné oblečení vyzdvihává designová kabelka a vyvýšené boty mu dodávají šmrnc.

Na módu Kateřina Hrachovcová nezapomíná, ani když jde na procházku se psem, jen je poté výsledný efekt zkrátka mnohem pohodlnější a uvolněnější. Boty do města vystřídaly tenisky a upnuté kalhoty nahradily volnější. 

Vše je opět ve znamení hereččiny milované džínoviny, tentokrát si pohrála dokonce i jejími různými odstíny a docílila tak velmi zajímavého celkového dojmu. 

KAM DÁL: Spears, Crawford, Paltrow, Kidman a Cox: Tyto hvězdy se přiznaly k výplním a botoxu