Darujte investiční zlato

Zlatý slitek sám o sobě představuje skvělý dar. Proč?
  |  Komerční sdělení

Zlato bylo vždy symbolem bohatství. Pro ty, kteří se vyznají v investicích, je však i velmi atraktivní komoditou, která se neustále zhodnocuje. Pokud chcete tedy někoho obdarovat něčím opravdu výjimečným, vyberte si produkt ze zlata.

Hodnotné dárky ze zlata

Svátek, narozeniny, Vánoce, výročí svatby nebo třeba i pozornost obchodnímu partnerovi. Když máte někoho obdarovat, lámete si hlavu s tím, co vybrat. Říkáte si, co je laciné, co už moc drahé, co je klišé. Přitom stačí zaměřit se na něco, co má svoji vypovídající hodnotu. Dárek odráží to, jak si dotyčného ceníte. A to nejlépe vyjádří komodita, jejíž hodnota neklesá, v případě zlata dokonce stoupá. To si můžete dovolit i v případě, že nemáte desetitisíce. I zlatá mince v hodnotě 2 000 korun má svoji budoucnost.

Vhodné dárky pro muže? Zlaté mince

Zlatý slitek sám o sobě představuje skvělý dar. Proč? Vy jej koupíte v rozmezí 1 500 až 1 300 000 Kč. Obdarovaný jej pak může prodat a vydělat na tom. Že se dárky neprodávají? Toto je přece něco zcela jiného. Zejména sběratelské mince slouží k tomu, aby se zhodnocovaly, proto se vyrábí i různé série v limitovaném počtu (např. kdysi ke kulatinám Karla Gotta, výročí státu). Tyto cennosti pak můžete za pár let výhodně prodat anebo je necháte jako hodnotné dědictví dalším generacím. Nejoblíbenější jsou medaile, na nichž jsou jména. Například tradiční prodejce www.zlate-mince.cz má na seznamu 500 jmen českého i slovenského kalendáře.

Znamení zvěrokruhu - nápaditý dárek

Zlaté mince představují i vhodné dárky pro muže. Ruku na srdce, právě u pánů je těžké být kreativní, když vymýšlíme dárky, že? Toto je ideální řešení. Anebo máte dítě, které právě vystudovalo vysokou školu? Tento významný okamžik mu bude připomínat mince, na níž se bude skvět jeho titul. A pokud vám mince s písmenky připadá moc obyčejná, zvolte obrázek. Takové znamení zvěrokruhu představuje krásný motiv. Zlato je skutečně ideálním a nápaditým dárkem, který stoupá na ceně.

Klíčová slova: