Superstar 2021: Haberu dojetí rychle opustilo. Ukázal svou pravou tvář

Pro porotce Pal'a Haberu byl začátek sedmé řady Superstar náročný a plný emocí
 

Na televizi Nova pokračovala dalším dílem kultovní pěvecká soutěž Superstar. V porotě se objevili mimo jiné i Leoš Mareš, Monika Bagárová a nechyběl ani divácký oblíbenec Pal'o Habera, který se minule neubránil slzám. Ty ale rychle vystřídala nemilosrdná kritika

Na obrazovkách se objevila sedmá řada oblíbené televizní souteže. I tento rok se mají diváci na co těšit, v porotě totiž nechybí staří známí, ale ani nové tváře.

Za porotcovskou lavici tentokrát usedli slovenský zpěvák Pal'o Habera, moderátor Leoš Mareš, hudebník Marián Čekovský, herečka Patricie Pagáčová a zpěvačka Monika Bagárová.

Pagáčová a Bagárová si na natáčení s sebou dokonce vzaly posily v podobě svých dcerek. Monika si přivedla roční dcerku Rumii a Particie jen několikatýdenní Bibianu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Televize Nova (@tvnovaofficial)

Do soutěže se opět přihlásil neuvěřitelný počet účastníků, které kromě vidiny slávy a angažmá motivovala i výhra 75 tisíc euro.

V nedělním dílu ale mnohé z nich srazily na kolena nemilosrdné komentáře Pal'a Habery, který se po epizodě dojetí a smíchu vrátil zase do své klasické role. Diváci se tak měli možnost přesvědčit, že se mu nepřezdívá "kat" jen tak pro nic za nic. Mezi "sťatými" nešťastníky byla i devatenáctiletá soutěžící Frederika.

Ta si po svém výkonu vyslechla že je opravdu „unikátní případ“, ale rozhodně to nebylo myšleno v tom dobrém slova smyslu. Pro jistotu k tomu zpěvák ještě dodal, že musí být asi „hluchá jako poleno“.

Je tedy jasné, že ani tento ročník nebude chybět očekávaná hvězdná pěchota, do které se řadí adepti už od prvního dílu.

Minule jsme měli možnost vidět dalšího pěchotáře Michala Květa, který pracuje jako hrobník, ale touží se stát hvězdou. Na jeho zpěvu sice rozhodně nebylo co chválit, ale alespoň celou porotu rozesmál.

„Mám v životě rád srandu a ty jsi mě dnes velmi pobavil,“ řekl mu na konci jeho vystoupení Pal'o, což celý jeho výkon skvěle shrnulo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palo Habera (@habera.fans)

Mezi soutěžícími se objevila i dobrovolná hasička Petra Zubčáková, která v soutěži předvedla tak emotivní vystoupení, že rozplakala i tvrďáka Haberu.

Ten celou situaci okomentoval tak, že zkrátka stárne a že by s porotcováním měl asi skončit. Je toho na něj už prý moc.

KAM DÁL: Jedině Tereza: Má vůbec smysl vidět novou romantickou komedii?