Kolagen vám pomůže udržet si pružnou kůži a hladkou pleť bez vrásek

Dopřejete si kvalitní stravu s dostatkem živin a potřebných vitamínů i minerálů, pravidelně cvičte a relaxujte
  |  Komerční sdělení

Chcete vypadat mladě a svěže, přitom vás ale začíná děsit představa, že při pohledu do zrcadla budete co chvíli objevovat nové vrásky? Není se čemu divit. V dnešní době je na vzhled kladen velký důraz a do značné míry se od něj odvíjí i úspěch v soukromých, pracovních i obchodních vztazích. Pokud se s někým již nějakou dobu znáte, jsou samozřejmě nejdůležitější schopnosti, osobní kvality a povahové vlastnosti. Právě to, jak vypadáte, však zapůsobí na okolí při prvním kontaktu. Váš zevnějšek a řeč těla vám proto doslova otevírají nebo zavírají pomyslné dveře.

Chcete snadno získávat nové přátele a snadno působit na lidi? Starejte se o sebe!

Chcete-li v ostatních vzbudit pozitivní dojem a získat si jejich přízeň, měli byste dbát na své vystupování, zevnějšek i kondici. Když se o sebe staráte, dostatečně odpočíváte a dopřáváte si aktivní zábavu, sálá z vás dobrá nálada, vypadáte svěží a máte dostatek energie. Snadno pak zvládnete i náročné úkoly. Dopřejete si kvalitní stravu s dostatkem živin a potřebných vitamínů i minerálů, pravidelně cvičte a relaxujte. Nezapomínejte však ani na kvalitní kosmetiku a potravinové doplňky, které pomohou vašemu tělu získat látky, jež nejsou v potravě obsaženy v dostatečné míře, případně je tělo potřebuje dodávat ve větším množství. Ti, kteří na sobě pociťují příznaky stárnutí, by měli užívat kolagen.

Jak poznáte, že vám kolagen opravdu chybí?

Kolagen ovlivňuje strukturu a pružnost tkání, stav kostí, kloubů, vaziv, zubů, svalů, pokožky i vlasů. Pomáhá udržovat pružnou, hydratovanou a pevnou pokožku. Kolagen je navíc důležitý pro správnou funkci střev a jater. Estetickými projevy jeho nedostatku je tvorba vrásek a zvýšené padání vlasů. Mezi zdravotní problémy způsobení nedostatkem kolagenu pak patří onemocnění zubů a dásní, zhoršení paměti, zvýšená hladina cholesterolu či přibírání na váze.

Jak nejsnáze doplníte kolagen?

Víte, jak nejlépe doplnit kolagen? Můžete si vybrat kolagen ve formě kapslí nebo rozpustného prášku, někteří lidé preferují konzumaci potravinářské želatiny. Nejlepší volbou však je hydrolyzovaný kolagen, který je snáze vstřebatelný než želatina. A navíc je dostupný s různými příchutěmi.