Kerndlová vlezla v plavkách na traktor a pořádně to schytala. Postava fajn, ale není tohle zesměšňování vesničanů?

V roce 2013 se provdala za partnera René Mayera
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Bohyně sestoupila na zem mezi obyčejný lid. Možná tak někteří lidé vnímají její "obyčejný život na vesnici", kterým se Tereza Kerndlová pochlubila na sociálních sítích. Závist je ošklivá věc, mnozí zřejmě zpěvačce neodpustí fakt, že převážnou část roku žije v luxusu ve španělské vile. 

Na začátku letošního roku si Kerndlová s manželem pořídili parádní bydlení v prosluněném španělském letovisku Estepona. „Splnili jsme si sen... Vlastní dům! 8 let jsme hledali s mým mužem tu správnou první linii u moře,“ pochlubila se v únoru na svém instagramovém profilu. A tím dost možná "odšpuntovala" pořádně třaskavou láhev.

Bydlení za miliony

Češi jsou národ závistivců, úspěch se tu příliš nenosí a dávání majetku a bohatství na obdiv už vůbec ne. Tím spíš, jestli si někdo dal tu práci a prozkoumal nabídky zahraničních realitních kanceláří.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Tereza Kerndlova (@terezakerndlova)

 

Zjistil by totiž, že v provincii Malága se podobné nemovitosti nabízejí v přepočtu za 8 až 20 milionů korun. Najdou se však i "kousky" za milionů padesát nebo šedesát. Našla se tedy celá řada lidí, kteří ji od začátku "hejtují". 

Žvot na vesnici? Asi ne

Kerndlová si z komentáře zřejmě nic nedělá, fanoušky i "odpůrce" zásobuje poměrně pravidelně. Teď proti sobě spoustu lidí znovu popudila, i když tentokrát ne videem nebo fotkou ze španělské pohádky. Na profil si totiž dala fotku, jak sedí na traktoru. „Život na vesnici je taky fajn,“ napsala si k tomu.

Na tom by asi nebylo nic špatného, kdyby však na sobě neměla jen plavky a nechlubila se sexy postavou. S vesnickým životem to tak má společného jen hodně málo. „Úplně to vidím. Jeeee tamhle je traktor! Svleknu se do naha a dám to na IG,“ nechápou někteří smysl statusu. „Boha jeho živýho....úplně všichni si myslí, jak to není obrovská pravda,“ přidává další. „Při jaké práci myslíte? U toho focení?“ kroutí hlavou jiný fanoušek.

 

 

Zpěvačka provokuje ráda, proč ne. Tentokrát se ale některých lidí možná dotkla více, než sama chtěla. 

KAM DÁL: Krejčíková se ukázala v prádle: Posilování pánevního dna s bývalou hvězdou Ulice je zážitek.