Nejnovější páry českého showbyznysu. Podívejte se, s kým začaly celebrity randit

Zpěvačka Lucie Vondráčková a moderátor Petr Vojnar spolu začali chodit začátkem léta
Zobrazit fotogalerii (5)
 

Tento rok se mezi českými slavnými zrodila spousta nových zamilovaných dvojic. Některé jsou úplným překvapením a o některých už se spekulovalo roky. O několika z nich jsme se dozvěděli až po několika měsících, všichni ale vypadají velmi spokojeně a září štěstím.

Tito slavní si k sobě našli cestu v tomto roce a moc jim to spolu sluší.

Jakub Prachař a Sara Sandeva

Poté, co se bývalý lamač dívčích srdcí Jakub Prachař (38) rozvedl s modelkou Agátou Hanychovou, jeho nový vztah na sebe nenechal dlouho čekat.

Se Sarou Sandevou (24) se seznámil při natáčení nového krimiseriálu Dvojka na zabití a začalo to mezi nimi jiskřit jak na plátně, tak i mimo něj.

Nela Boudová a Jan Tuna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nela Boudova (@nboudova)

Nela Boudová (53) a Jan Tuna (48) spolu začali chodit letos v zimě. Pár ale za žádnou cenu z jejich soužití nechce dělat show, na veřejnosti se tak společně ukázali až na konci léta.

Ačkoliv o svém vztahu moc nemluví, je jasné, že jim to skvěle klape. Velmi často spolu vyrážejí do společnosti a vždy září štěstím.

Lucie Vondráčková a Petr Vojnar

Moderátor Petr Vojnar (45) a zpěvačka Lucie Vondráčková (41) spolu začali chodit letošní rok začátkem léta, jejich vztah se ale na veřejnost dostal až teprve minulý měsíc.

V dubnu si spolu zahráli zamilovaný pár ve videoklipu a nakonec se jím opravdu stali.

Petra Kvitová a Jiří Vaněk

O vztahu tenistky Petry Kvitové (31) a jejího trenéra Jiřího Vaňka (43) se spekulovalo ještě dlouho předtím, než se stal realitou. 

Pár zkrátka tak dlouho někdo dával dohromady, až se to skutečně stalo. Jejich vztahu nic nebrání, Vaněk se totiž rozvádí s bývalou tenistkou Martinou Vaňkovou (44) po osmnáctiletém vztahu.

Lenka Krobotová a Vlado Bohdan 

Herečka Lenka Krobotová (44) se ke svému milostnému životu nikdy moc nevyjadřuje. Dokonce se se svým novým vztahem s fotografem Vladem Bohdanem (49) ještě ani nepochlubila na sociálních médiích.

Poprvé se spolu na veřejnosti objevili na nedávném karlovarském filmovém festivalu

KAM DÁL: Taťána Gregor Brzobohatá prý občas vidí budoucnost. Vize bývalé Miss World nahánějí husí kůži.