Monika Marešová se pochlubila těhotenským bříškem. Vypadá opravdu báječně

Leoš Mareš se s Monikou tajně oženil v roce 2018, svatba se konala v Litomyšli
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Leoš Mareš na svém instagramovém profilu sdílel fotku své drahé polovičky. Zdá se, že Monice toto období nebývale svědčí. Bříško pyšně ukazuje v upnutých šatech a nadbytečná těhotenská kila se jí, zdá se, vyhýbají obloukem.

Moderátor Leoš Mareš na svém profilu na sociální síti instagram před šesti dny originálním způsobem oznámil, že spolu se svou ženou čekají miminko.

Příspěvěk během několika hodin získal přes 100 000 lajků a nespočet gratulací. V komentářích se to hemžilo srdíčky a čtyřlístky. Tuto šťastnou zprávu totiž dvojice oznámila veřejnosti po několika letech marného snažení. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

Z Moniky Marešové spokojenost přímo sálá.

Své nepřehléhnutelné bříško ukazuje v upnutých černých šatech, kde skvěle vyniklo. Dokonce ani v pátém měsíci těhotenství neodložila vysoké podpatky a stále vypadá šik a jako by měla každou chvíli namířeno na přehlídkové molo.

Během chvíle se pod fotkou nahromadila řada obdivných komentářů a pozdních gratulací.

Zpěvačka Bagárová pod příspěvkem nešetřila srdíčky a zamilovanými smajlíky, zatímco trenér Jakub Kraus v komentářích uznal, že tohle je „Moniky nejkrásnější forma“.

„Tak toto! nádherná. Neskutečně,“ napsala pod fotku modelka Jitka Nováčková.

Jednoslovně, ale výstižně své nadšení vyjádřili také Kateřina Hrachovcová, která příspěvek okomentovala jen stručným: „Nejvíc“ a Jan Bendík, který se nad ním takto rozplýval: „Awww.“

Svůj první těhotenský snímek Monika s největší pravděpodobností pořídila na dovolené ve španělské Marbelle, kam nedávno odcestovala za kamarádkou.

KAM DÁL: Leoš Mareš a Monika oznámili, že čekají miminko. Takto se s nimi lidé radují.