Petr Rychlý je v Ordinaci dost na ženské. Jedna z jeho ex teď svádí Lumíra z Ulice

Čestmír Mázl už v Růžovce vystřídal celkem čtyři manželky, jednu z nich si zahrála i Alena Štréblová
 

V nekonečných seriálech Ordinace v růžové zahradě a Ulice se už vystřídalo nespočet zamilovaných párů. Většina z nich už v seriálech nefiguruje tak dlouho, že na ně diváci už úplně zapomněli. Není tak divu, že postupem času vznikají milostné trojúhelníky mezi Ulicí a Růžovkou. Která z bývalek primáře Mázla to zkouší na Lumíra Nykla?

Legendární primář Čestmír Mázl je v Růžovce proslulý tím, že za dobu seriálu vystřídal hned několik manželek. Většina z jeho vztahů měla tragický konec.

Tři z jeho čtyř seriálových žen zemřely buď na zákeřnou nemoc, nebo na následky vážného zranění.

Marcela Mázlová

Jeho první ženou byla v roce 2005 Marcela Mázlová, kterou si zahrála Alena Štréblová. Pár spolu měl dokonce i dvě děti, Jakuba a Ninu.

Marcela tragicky onemocněla rakovinou, se kterou bohužel boj záhy prohrála. Rozdělily je tedy síly mimo jejich kontrolu, podobně jako Čestmíra a jeho další dvě ženy.

Nedalo se ale říct, že by jim to před touto nešťastnou tragédií klapalo. Tehdy byl totiž Mázl ještě pořádný proutník a pro něžné pohlaví měl zkrátka slabost, což se jeho ženě samozřejmě moc nezamlouvalo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ulice (@uliceserial)

Oči pro pláč

O 16 let později Marcela "vstala z mrtvých" coby Milena Pumrová v seriálu Ulice a zkouší své štěstí s vdovcem po Světlaně Nyklové Lumírem. 

Nedávno v seriálu odložila všechen stud a snažila se ho svést u něj doma svým ženským šarmem. Ukázalo se ale, že Lumír spíše než o ni stojí o její mnohem mladší kamarádku.

Historie se opakuje a Mileně "alias Marcele Mázlové" opět zbyly jen oči pro pláč.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ulice (@uliceserial)

 

Zdroj: Nova plus

KAM DÁL: Oslavy Halloweenu u Rytmuse: Pořádná facka od partnerky, tohle si za rámeček nedá.