Z toho mrazí: Britney Spears ležela bezvládně na zemi zalitá krví, nebyl to hezký pohled

Britney Spears byla v opatrovnictví po dobu 13 let
 

Popová hvězda Britney Spears je svými kontroverzními příspěvky na instagramu proslulá. Tentokrát ale zašla příliš daleko. Britney byla ještě nedávno nesvéprávná a žila pod neustálým dohledem. Hned po svém "osvobození" se, jak se zdá, utrhla ze řetězu.

Britney Spears na sociálních sítích sdílela bizarní přísvěvek o své vlastní vraždě. Pro fotku zapózovala ve spodním prádle, byla celá zakrvácená a na ruce měla pouta.

Šokovaní fanoušci v první moment jen viděli, jak popová hvězda leží bezvládně na zemi, a vůbec nevěděli, co se děje a jestli je Britney v pořádku.

Tyto podivné snímky byly pořízeny v jejím domě a jednalo se o pokus oroginálním způsobem sdílet její halloweenský kostým se zbytkem světa. Mnohým ale jistě přidala několik šedin navíc a šokem ubrala několik měsíců života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Zpěvačka k fotce dokonce i vymyslela sáhodlouhý popisek, který obsahoval detaily její vraždy. „5:45...přijela...vrátný řekl, že přijela sama! Pak si zašla na večeři s kamarádkami a měla jeden drink... domů si z baru vzala taxíka a zanedlouho poté ji její soused objevil mrtvou... je to záhada... kdo to mohl udělat?“ rozepsala se Spears pod příspěvkem.

„Měla skvělou milující rodinu, která jí v tu chvíli ale nebyla nablízku,“ dodala. Nakonec v popisku zdůraznila že je sice skvělé se bavit, ale je velmi důležité zůstat v bezpečí, nechybělo ani ujištění sledujících, že příspěvkem rozhodně nechtěla nikoho urazit.

Dokonce se i v závěru zmínila o tom, že už vlastně po 13 letech neví „jak na to“, čímž narážela na své opatrovnictví.

Na instagramu se podělila i o to, který halloweenský kostým z let minulých byl její nejoblíbenější.

 

KAM DÁL: Reálný dům hrůzy. Lidi v něm postihují záhadné nemoci, viděli tam stovky duchů.