SuperStar: Leoše Mareše uchvátily mladé soutěžící. Palo Habera měl ale obavy o jejich zdraví

Leoš Mareš byl očarovaný duetem Valérie Kaňové a Kataríny Pustaiové, ostřížímu zraku Pala Habery se ale vyrovnat nedokázal
 

Porotce pěveckého pořadu SuperStar uchvátil duet Valérie Kaňové a Kataríny Pustaiové. Leoše Mareše dokonce ohromil takovým způsobem, že neváhal ani vteřinu a zveřejnil ho na svém instagramovém profilu, a udělal tak děvčatům pořádnou reklamu. Palo Habera ale okamžitě odhalil, že je něco špatně.

Pod příspěvkem se dokonce objevila i dodatečná pochvala „Máme strašně talentované soutěžící.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

Ještě více nadšení než Leoš ale z duetu byli fanoušci. Netrvalo to dlouho a pod videem se objevilo neuvěřitelné množství obdivných komentářů. „Husí kůže všude,“ napsala divačka.

„Právě jsem se rozpustila,“ přiznala další své nadšení. Příspěvek nezapomněly okomentovat i samotné dívky, které sdílení svého duetu na Leošově instagramu braly jako obrovskou poctu.

„Leoši, LOVE YOU! děkujeme, to je nej,“ vyjádřila se k příspěvku Valérie. „Děkujeme moc moc moc,“ následovala ji Katarína.

Co bylo špatně?

Všichni porotci dokáží perfektně rozpoznat zkrátka a dobře, kdo na to má a kdo ne, ale jen málokdo má tak neuvěřitelný ostříží zrak jako Palo Habera.

Když totiž přišla dvojice dívek před porotu, aby jim duet zazpívala, Palo začal mít obavy o zdravotní stav Kataríny Pustainové. Stála totiž trochu křivě, nakonec se ale ukázalo, že to naštěstí není tak vážné, jak to vypadá. 

Soutěžící Katka jen nebyla zvyklá chodit na vysokých podpatcích, a měla tak problém udržet si na jehlách rovnováhu. Nakonec si boty raději vyzula, aby to neovlivnilo celkový dojem z jejího duetu s Valérií.

Není to ale poprvé, co dívky porotu naprosto oslnily. Valérie v minulosti zazářila i s písní Flashlight, která jí tehdy pomohla probojovat se do dalšího kola.

Zdroj: Nova Plus

KAM DÁL: Partyšová, Žilková a Hanychová začaly předcvičovat online. Sklidily ostrou kritiku.