Ewa Farna na těchto fotkách vypadá skvěle. Boky jako skříň jsou pryč, ukazuje i jizvy po porodu

Kromě jiných chodila i s hudebníky Marcusem Tranem či Tomášem Klusem
Zobrazit fotogalerii (3)
 

Jsi tlustá. Vypadá jak vyvržený vorvaň. Zhubni! Možná i taková slova si v minulosti musela vyslechnout Ewa Farna. Odpověděla na ně po svém, písničkou. Své tělo měla vždy ráda, to se nemění, spíš naopak. Během těhotenství si uvědomila spoustu věcí.

Hit Boky jako skříň byl před několika lety reakcí Ewy Farne na útoky médií na její osobu. Nedávno vydala singl Tělo, který je takovým "předskokanem" alba, které už je na spadnutí. „Pozdrav z nejnovejsiho foceni. Z cyklu narvali me do velikosti 36. Deska se blizi, pred nama nataceni dalsich dvou klipu... ach,“ napsala fanouškům na Instagramu.

Možná i proto zpěvačka plní své sociální sítě fotkami, za které by se nemusela stydět kdejaká modelka. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Ewa Farna (@ewa_farna93)

 

Ženské tělo je úžasné

Přitom Ewa vždy veřejně ukazovala věci tak, jak jsou. Za svou postavu se nestyděla a není tomu tak samozřejmě ani nyní. V songu Tělo například ukazuje jizvy po porodu. „Byl to nejtěžší moment, který jsem dosud při natáčení videoklipu zažila,“ přiznala před několika měsíci v rozhovoru pro Novinky.cz.

Zároveň doplnila, že během těhotenství zjistila, jak je ženské tělo úžasné, co všechno dokáže a zvládne. Zapravdu jí jistě dá téměř každý, nejen maminky. Jisté je, že boky jako skříň jsou zapomenuté nebo minimálně odložené do nějaké hodně hluboké almary. 

 

 

KAM DÁL: SuperStar: Leoše Mareše uchvátily mladé soutěžící. Palo Habera měl ale obavy o jejich zdraví.