Žena si neustále pletla pravou a levou stranu. Vyřešila to tetováním

Žena si na ruce vytetovala písmena, která značí vpravo a vlevo
 

Studentka si celý svůj život pletla vpravo a vlevo. Mnemotechnické pomůcky nepomáhaly a ona dávala špatné pokyny řidičům. Jednoho dne ale její pohár trpělivosti přetekl a její ruce teď zdobí naprosto bizarní tetování.

Studentka z australské Canberry řekla, že čelila posměchu za zaměňování levé a pravé strany a v jeden moment už toho zkrátka měla dost.

Jednoho dne se potřebovala dostat na jedno konkrétní místo autem a dala řídiči špatné pokyny. To byl údajně ten moment, kdy její pohár trpělivosti definitivně přetekl.

Její kamarádka jí poté z legrace na levou ruku napsala L a na pravou R, aby příště už pokyny nespletla. D'Kodia prý s kamarádkou začala vtipkovat o tom, že si nechá písmena na ruce vytetovat. Poté ale navštívila tatérku Lauren Winzer v jejím tetovacím studiu a na základě konverzace s umělkyní se rozhodla si toto „originální“ tetování skutečně nechat udělat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D'Kodia(@dkodia)

„Začalo to jako vtip, ale ve skutečnosti je to hodně užitečné. Teď už nevypadám hloupě, protože si ty strany nepletu,“ řekla D'Kodia.

Tatérka zveřejnila fotku tetování na svém instagramovém profilu s popiskem: „Nejen, že tohle tetování vypadá super, ale je i funkční.“

Několik lidí bylo z nápadu tak nadšeno, že dokonce zvažovali, že si ho také vytetují.

„Tak tohle potřebuji,“ objevilo se pod příspěvkem.

„To si nechám udělat, až se naučím řídit,“ napsal jeden ze sledujících.

Toto tetování je sice vcelku bizarní, ale do některých jiných kousků má ještě hodně daleko. Jeden tatér dokázal hlavu muže pomocí optického klamu změnit v obrovskou díru.

Zdroj: The Sun

KAM DÁL: Jirko, kdo tě vypnul? ptají se fanoušci Langmajera. Herce zdobil obrovský monokl pod okem.