Nikol Štíbrová se svěřila s odvrácenou stranou mateřství. Maminky asi vědí

Nikol Štíbrová prý někdy závidí svým bezdětným kamarádkám
 

Česká herečka Nikol Štíbrová se na sociálních sítích rozpovídala o tom, jak doopravdy vypadá být matkou. Není to žádná pohádka. V komentářích se hned objevily další maminky, které některé body sdílené herečkou potvrdily a dokonce přidávaly svoje vlastní.

Česká influencerka, moderátorka a herečka, která se proslavila mimo jiné i pomocí komického tria 3 v 1, šla s pravdou ven.

Komický, ale realistický příspěvek sdílela už v roce 2017 na Facebooku. Vznikl tedy v době, kdy se jí narodil její syn Mathyas. Před několika hodinami ho ale znovu sdílela na sociální síti s tím, že vše, co napsala, zkrátka i po letech stále platí.

„Na Facebook už si chodím číst jen cizí hádky nebo svoje vzpomínky a vždycky si u toho (v obou případech) říkám "notovížejo". Ale pod tohle se klidně podepíšu i dneska,“ napsala Nikol pod příspěvek.

„Přesně. Stejně jako - mateřská dovolená = dovolená má asi tak stejný význam - elektrické křeslo = křeslo,“ objevilo se v komentářích.

„Pro mě největší dárek je, když můžu jet sama na nákup. Sama se sebou půl hodiny, to je tak boží. Projíždím ty regály a říkám si - to je krása,“ napsala další z fanynek.

Druhý chlapeček vše potvrdil

Na začátku února roku 2020 herečka na instagramu oznámila svým fanouškům, že jejím novým přítelem je Petr Leitgeb, který vede mezinárodní cukrářskou akademii.

Netrvalo to dlouho a za několik měsíců (v prosinci stejného roku) Nikol na sociálních sítích oznámila, že je těhotná. Měla tak možnost si všechny, dobré i ty horší, mateřské zážitky zopakovat pěkně od začátku.

Její druhý syn Tobias se narodil v polovině června 2021, jen okamžiky poté, co se narodilo miminko i její kolegyni z 3v1 Martině Pártlové. Ta přivedla na svět krásnou holčičku Stellu.

Herečce toto "druhé kolo" každopádně ještě více utvrdilo veškeré názory, které před několika lety sdílela se svými fanoušky. Nezbývá tedy než příspěvku věřit.

KAM DÁL: Bernášková ze seriálu Ulice přiznala, co ji ovládalo. Jak se svých děsů zbavila?