Žena skočila do výběhu se lvy v červených šatech a s kyticí růží. A pak se děly věci

Ukázalo se, že žena, která v ZOO skočila do lvího výběhu, to neudělala poprvé
 

Žena poskytla v zoologické zahradě nic netušícím návštěvníkům podívanou, která se jen tak nevidí. Svou vlastní vůlí se totiž ocitla ve večerních šatech ve lvím výběhu, přinesla si tam s sebou hned několik věcí a představení mohlo začít. Celý incident poté pyšně sdílela na svém instagramovém profilu.

Žena začala na překvapené lvy házet peníze poté, co znenadání skočila do jejich teritoria. Stalo se to minulý čtvrtek ve 4 hodiny odpoledne v zoologické zahradě v New Yorku. Jako by celý incident nebyl už tak dost bizarní, žena na sobě měla červené šaty, kožešinový přehoz a v ruce kytici ruží.

Na sociálních sítích se objevilo video zachycující celou situaci. Údajně ho natočil manžel "ženy s růžemi". Na snímku bylo jasně slyšet, jak se lvy mluví.

„Kingu, já tě miluju, vrátila jsem se za tebou,“ řekla žena směrem k jednomu ze zvířat.

Přihlížející nejdříve celou událost šokovaně sledovali, poté na incident upozornili tamější zaměstnance. Ti se k tomu, co žena udělala, později vyjádřili tak, že mezi ženou a lvy byl vodní příkop, nebyla tedy ve skutečnosti ve velkém nebezpečí.

„Zoologická zahrada v Bronxu takovéto chování rozhodně netoleruje. Tento incident ohrozil jak zdraví ženy, tak i našich lvů. Budeme se snažit za toto chování udělit adekvátní sankce. To platí i pro ostatní, kteří by se v budoucnu pokusili porušovat nařízení v naší ZOO,“ uvedl mluvčí zoologické zahrady v New Yorku.

 

Ačkoliv se vše zdá natolik bizarní, že by si většina z nás řekla, že je téměř nemožné, že by se něco takového opakovalo, opak je pravdou.

V roce 2019 do lvího výběhu skočila téměř na stejném místě žena jménem Myah Autrey a začala ve lvím výběhu tančit. A světe, div se - nakonec se zjistilo, že se v obou případech jednalo o tu samou ženu.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Jirko, kdo tě vypnul? ptají se fanoušci Langmajera. Herce zdobil obrovský monokl pod okem