Dvouletá holčička šokuje internet. Má nejspíše ty nejkrásnější vlasy, které jste kdy viděli

Malá Aubree se s hustými vlasy dokonce už narodila
 

Na Aubree, které jsou pouhé dva roky, bezesporu žárlí celá řada dospělých žen. Její vlasy jsou totiž tak nádherné a dlouhé, že ji dokonce několik sledujících obvinilo z nošení paruky. O této délce a hustotě si může mnoho dívek nechat jen zdát. Přesvědčte se sami.

Maminka dvouleté Aubree, která vypadá jako princezna z pohádky, na sociální sítě sdílela její neuvěřitelnou hřívu a dočkala se obrovského úspěchu.

Našli se ale i tací, kteří tomu, že jsou vlasy skutečně holčičky, nevěřili a obviňovali její mámu, že jí do vlasů nasadila dlouhé příčesky, nebo dokonce paruku. Z některých komentářů zkrátka závist přímo kapala.

Na snímku je vidět, jak si batole hraje se svými hračkami, zatímco holčičku její maminka natáčí. Dokonce i vlasy lehce pročesává prsty, aby bylo dobře vidět, jak jsou husté a silné.

 

@laddco

My hair started falling out after I had her.. I see why. She took all my hair. Momma loves you take it all babygirl##fyp ##toddlersoftiktok

♬ The Way I Live - Baby Boy da Prince

 

 

Pod video maminka napsala: „Jsou mi dva roky,“ a to nejspíše způsobilo, že mnoho lidí po zhlédnutí videa jen šokem ztuhlo s pusou dokořán. Takový objem a délka vlasů jsou zkrátka u dvouletého dítěte naprosto nevídané.

Její dcera se prý s hlavou plnou vlasů už narodila. Lékaři jí ale mylně tvrdili, že to se sice někdy stává, ale že jí tyto vlasy nejspíše hned zase vypadají. To se ale očividně nestalo.

„Moje vlasy začaly vypadávat hned po porodu, teď už je mi jasné proč, všechny mi je vzala!“ dodala z legrace pod příspěvek maminka holčičky.

 

 

@laddco

When your 2 year old has prettier hair than you. ##foryou ##toddlersoftiktok ##fypage

♬ 7 rings - Ariana Grande

 

 

Zdroj: Daily star

KAM DÁL: Bernášková z Ulice vystavuje vnady, co na to její manžel? Podle fanoušků je to jasné.