Brutální tradice krysích dětí. Původně zdravá miminka jsou deformována, aby mohla žebrat

Děti v Pákistánu mrzačí kvůli pověře. Rodiče je nechávají napospas v chrámech
 

V Pákistánu můžete narazit na tzv. "krysí děti", jak žebrají o peníze okolo svatyň. Kdysi byly naprosto zdravé, ale staly se oběťmi tamní nehumánní tradice. Skončily zmrzačené, zdeformované a jsou odsouzené k životu na ulici. Z těchto barbarských praktik opravdu mrazí.

Tak zvané "krysí děti" se vyznačujítí tím, že mají menší než průměrné mozky a lebky. Jsou často vykořisťováni tím, že jsou nucené žebrat na ulici. Některé se tak už narodily, ale většině z nich k této deformaci někdo "pomohl."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Rat Child (@ratchild20q)

Nehumánní a neobyčejně krutá tradice

Mikrocefalie lze ale bohužel i uměle napodobit i na zcela zdravém dítěti.

V Pákistánu existuje znepokojivá letitá tradice vytváření této degenerativní poruchy za účelem zisku. 

Hlavy novorozenců jsou uzavřeny do železné masky, aby se omezil růst jejich lebky. Dětem se takto zešikmí lebka, znetvoří čelo a jejich tvář začíná připomínat hlodavce.

Tyto nehumánní praktiky sahají dokonce celá staletí nazpět. Různé zločinecké gangy je údajně dlouhá desetiletí zneužívaly a dokonce i dodnes zneužívají k získání peněz. O "krysích dětech" totiž koluje pověra, že pokud jim odmítnete dát peníze, tak se vám stane něco strašného.

Většinou se jim tedy jako žebrákům "nebývale daří".

Kriminální organizace unášejí zdravé děti, které poté tímto brutálním rituálem postupně deformují, aby jim po zbytek jejich života vydělávaly almužny.

Kde se toto barbarství vzalo?

Všechno to vzniklo z neplodnosti. Krysí děti jsou někdy nazývány také jako "krysy ze Shah Dola".

Shah Daula byl světec ze 17. století, o kterém se věřilo, že se staral o několik dětí bez domova, které pro něj na oplátku žebraly. Jako ozdobu jim na hlavy nasazoval různé helmy.

Často k němu přicházely bezdětné páry s prosbou o radu a o požehnání. Chtěly založit rodinu, ale nedařilo se jim to. Shah Daula jim tehdy nabídl svou pomoc, ale pouze pokud se vzdají svého prvního dítěte. Lidé tehdy začali opouštět své děti ve svatyních a nabídli je tak tamním gangům jako na stříbrném podnose.

Věřilo se totiž, že se jejich první dítě narodí mikrocefalické, tedy s genetickou mutací, která způsobí, že se bude podobat hlodavci. Na samém začátku barbarské tradice mrzačení opuštěných dětí tak stála pověra.

Lidé se v chrámech po staletí modlili za plodnost a možnost založení rodiny a nechávali tam své prvorozené syny s dcery. Pákistán zakázal ponechávání novorozeňat ve svatyni až v 60. letech. To sice tento nešťastný jev ve velké míře omezilo, ale zcela zabránit rodičům v opouštění svých potomků nový zákon bohužel nedokázal.

Ve svatyni se tak novorozeňat dodnes "ujímají" zločinné organizace, které je přetvoří na "krysí děti", a jejich život na ulici plný žebrání a zděšených pohledů začíná.

Zdroj: Daily Star

KAM DÁL: Žena utratila přes milion korun, aby vypadala jako démon. Lidé se jí bojí.