Rihanna se ukázala nahoře bez, ale narazila. Lidé jsou naštvaní kvůli tomu, co nosí na krku

Rihanna je držitelkou devíti cen Grammy
 

Když se slavná osobnost ukáže nahoře bez, většinou je z toho pozitivní poprask a následuje řada obdivných komentářů. Barbadoská kráska Rihanna ale tentokrát tvrdě narazila. Může za to náhrdelník, který jí visí až k pasu. Spoustu lidí tím prý hrubě urazila.

Rihanna byla obviněna z urážky hinduistické komunity kvůli přívěsku s diamantovým hrotem, který představuje hinduistického boha Ganéšu. Třiatřicetiletá zpěvačka se okamžitě setkala s obrovskou vlnou odporu a dá se říct, že i zhnusení. 

Tohle si nesmí dovolit ani Rihanna!

Podle mnohých diskutujících nemá Rihanna ani špetku úcty a dovolila si už moc. „I když je to Rihanna, nesmí takovou věc používat jako módní doplněk. Styď se,“ rozčiluje se jeden, dnes už možná bývalý, fanoušek.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Rihanna (@rihannaqueen___)

 

Malérů už má za sebou dost

Není to poprvé, co autorka mnoha celosvětových hitů přestřelila. Začátkem února naštvala indickou vládu, když nevhodně komentovala protesty tamních farmářů. Podle představitelů státu na sebe jen chtěla upozornit a dělat senzace. 

Rihanna měla v minulosti problém i s jiným náboženstvím. Dokonce se musela omluvit za to, že během módní přehlídky použila písně s islámskými texty. Kritiku sklidila i za styl oblékání v čínském stylu ve videoklipu Princess of China s Coldplay v roce 2012. Je jasné, že Rihanna ráda provokuje. Občas ale dost přestřelí.

 

 

KAM DÁL: Chlapce unesl manažer pizzerie. Když se po 4 letech vrátil domů, požádal o neuvěřitelnou věc.

Klíčová slova: